Connect with us

Alte campionate

Ponturi Heidenheim vs Dusseldorf – Zweite Bundesliga

Ponturi Heidenheim vs Dusseldorf

Ponturi Heidenheim vs Dusseldorf – Zweite Bundesliga

Vineri, 2 septembrie 2022, incepand cu ora 19:30, pe Voith-Arena, Heidenheim primeste vizita lui Dusseldorf in runda cu numarul din Zweite Bundesliga.

Avem premisele unui meci echilibrat intre cele doua cluburi, iar la un rezultat de egalitate, primim o cota de 3.35 la ora actuala. Favorita partidei primeste 2.55 la victorie din partea caselor de pariuri online.

Prezentare cote Betano – Heidenheim vs Dusseldorf

Ponturi Heidenheim vs Dusseldorf

Heidenheim

Clubul ce a luat nastere in 1846 are un inceput pozitiv de competitie. In runda anterioara a bifat cel de al treilea meci la rand in care au terminat fara esec, dupa ce au facut 2-2 pe terenul lui Darmstadt. In prima repriza elevii lui Franck Schmidt au avut o evolutie stearsa, insa in partea a doua au intrat mult mai motivati si au reusit sa marcheze de doua ori. Tim Kleindienst a inscris ultimul gol al partidei si a ajuns la cota 3 in acest sezon.

Situatia lor din clasament din acest moment le da sperante la mult asteptata promovare. Sunt pe 4 la ora actuala, cu un total de 11 puncte. Golaverajul lor este unul bun, +6, gratie celor 10 reusite si doar 4 goluri primite.

Doar adversara de astazi si Aue, au reusit sa plece invingatoare de pe Voith-Arena in 2022. Primele doua meciuri jucate in actuala stagiune, le-a adus un succes, 3-0 cu Braunschweig si o remiza in compania celor de la Bielefeld, scor 1-1.

Echipa probabila: Muller; Busch, Mainka, Maloney, Fohrenbach; Schoppner; Beck, Thomalla; Beste, Kleindienst, Sessa

Dusseldorf

Fortuna s-a distrat in ultimul meci de campionat, cand au primit vizita lui Regensburg, pe care i-au invins cu un categoric 4-0. Toate cele 4 reusite au venit in repriza secunda, si au fost semnate de 4 jucatori diferiti. Ofensiva lor a functionat excelent in ultimele 3 runde, izbutind de fiecare data sa schimbe tabela de cel putin doua ori.

Se afla la egalitate de puncte cu adversara de astazi, 11, insa se afla un loc mai jos in clasament, pe 5, pentru ca au un golaveraj inferior acestora, +5. S-au intors cu un singur punct din precedentele doua deplasari.

Dawid Kownacki este jucatorul cu cele mai bune cifre din atacul oaspetilor. Polonezul a izbutit sa marchze 3 goluri si sa ofere doua assisturi in cele 6 aparitii din Zweite Bundesliga.

Echipa probabila: Kastenmeier; Zimmermann, Hoffmann, de Wijs, Gavory; Sobottka, Hendrix; Klaus, Kownacki, Peterson; Ginczek

Ponturi Heidenheim vs Dusseldorf

Avem premisele unui meci frumos, intre doua echipe ce aspira la promovare in acest sezon. Moralul si forma este una buna in ambele tabere, iar din punct de vedere ofensiv lucrurile au stat foarte bine pana acum, cu un plus aici pentru oaspeti. Vad un meci cu cel putin un gol din partea ambelor formatii.

Ponturi Heidenheim vs Dusseldorf – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.62

More in Alte campionate