Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi Irlanda U21 vs Israel U21 – Baraj EURO U21

Ponturi Irlanda U21 vs Israel U21

Ponturi Irlanda U21 vs Israel U21 – Baraj EURO U21

Irlanda U21 da piept cu reprezentativa Israelului U21 in mansa tur din barajul pentru EURO 2023 ce va fi gazduit de Romania si Georgia. Aceasta confruntare se va desfasura vineri, 23 septembrie 2022, de la ora 21:00, pe „Tallaght Stadium”.

Agentiile de pariuri online o vad favorita la Dublin pe echipa gazda, careia ii acorda 2.30 la un succes. Primim o cota interesanta si la goluri, acolo unde la linia „peste 2.5”, avem 2.05 in momentul de fata.

Prezentare cote Betano – Irlanda U21 vs Israel U21

Ponturi Irlanda U21 vs Israel U21

Irlanda U21

„Boys in Green” sunt aproape de prima calificare din istorie la un turneu final destinat acestei categorii de varste. Sub comanda lui Jim Crawford au incheiat Grupa F, pozitia secunda, acolo unde au incheiat la 5 puncte de prima clasata, Italia. Lupta lor a fost cu Suedia, care a acumulat, 18 puncte, doar cu unul mai putin decat ei.

Cu excepetia liderului, au izbutit sa bifeze victorii pe linie in meciurile de pe teren propriu. Au aratat o defensiv excelenta in cele 5 jocuri disputate acasa, incasand doar 3 goluri. Doua, in infrangerea, 0-2 cu Italia si unul in victorie cu 3-1, contra celor din Muntenegru.

Aaron Connolly este cel mai bine cotat jucator din tabara irlandezilor. Atacantul celor de la Venezia este cotat la 6 milioane de euro in momentul de fata.

Israel U21

Au trecut aproape 10 ani si pentru ei de cand nu au mai fost prezenti la un turneu final, din 2013 mai exact, atunci cand au organizat competitia. Pe langa aceasta participare, s-au mai calificat si la editia din 2007, cand Campionatul European a fost gazduit de Olanda.

Nationala antrenata doar in ultimele doua meciuri de Guy Luzon nu a avut parte de o grupa deloc accesibila. In spatele lor au terminat, Ungaria si a doua favorita a grupei, Polonia, care a avut doar cu un singur punct mai putin decat ei. Au acumulat 19 puncte in cele 10 meciuri, si au incheiat cu un golaveraj pozitiv, +9.

Toate cele 3 infrangeri au fost suferite la limita, Doua dintre ele in fata primei clasate, Germania, si una, destul de surprinzatoare, 1-0 pe terenul Letoniei.

Ponturi Irlanda U21 vs Israel U21

Din punct de vedere al lotului, gazdele stau ceva mai bine, insa Israel a demonstrat si in preliminarii ca le convine sa fie considerati outsideri si s-au descurcat destul de bine. Totusi, nu trebuie sa uitam seria excelenta de rezultate bifate pe teren propriu de catre Irlanda si faptul ca este o dubla mansa, ar trebui sa ii motiveze suplimentar in partida de astazi. Mizez pe inspiratie aici si ma voi duce pe un pronostic in care ambele echipe vor contribui cu cel putin un gol pe tabela de marcaj.

Ponturi Irlanda U21 vs Israel U21 – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.78

More in Alte campionate