Connect with us

Alte campionate

Ponturi Japonia vs SUA – Meci Amical

Ponturi Japonia vs SUA

Ponturi Japonia vs SUA – Meci Amical

„Merkur Spiel-Arena” din Dusseldorf va gazdui partida amicala dintre reprezentativa Japoniei si SUA. Meciul va avea loc vineri, 23 septembrie 2022, cu incepere de la ora 15:25.

Nationala asiatica este cotata cu prima sansa astazi de catre cei de la Betano, care ne atribuie 2.47 la un eventual succes al lor astazi. De cealalta parte, „the yanks”, primesc 2.80 in momentul de fata.

Prezentare cote Betano – Japonia vs SUA

Ponturi Japonia vs SUA

Japonia

Sub comanda lui Haijme Moriyasu din 2018, „samuraiul albastru” a obtinut biletele pentru Campionatul Mondial din 2022. Incepand cu editia din 1998 gazduita de Franta, aceasta nationala a fost nelipsita de la acest turneu final. Chiar a si gazduit editia din 2002, alaturi de Coreea de Sud.

Au disputat 11 jocuri in 2022, iar bilantul asiaticilor nu este unul deloc rau: 7 succese, doua remize, si tot atatea infrangeri. Esecurile au venit in fata Braziliei, 0-1, si un categoric 0-3 contra celor din Tunisia. Vin inaintea acestui amical dupa o serie de 3 meciuri la rand fara infrangere.

Cei mai bine cotati jucatori din tabara niponilor sunt, Takehiro Tomiyasu de la Arsenal, si Daichi Kamada, ambii fiind evaluati in acest moment la 22 de milioane de euro. Junya Ito a fost jucatorul cu cele mai bune cifre din ofensiva japonezilor in preliminariile pentru Mondial. Jucatorul celor de la Reims a izbutit sa marcheze de 4 ori si sa ofere doua assisturi,

Echipa probabila: Kawashima; Nagatomo, Yoshida, Taniguchi, Yamane; Endo; Minamino, Morita, Tanaka, Ito; Furuhashi

SUA

Gregg Berhalter are pe mana una dintre cele mai valoroase si promitatoare generatii din istoria acestei nationale. S-au descurcat foarte bine si in preliminarii, acolo unde au terminat pe 3, cu 25 de puncte. In fata lor s-au aflat Mexic si Canada, care au avut 3 puncte in plus.

Sunt calificati la turneul final pentru a zecea oara in istorie. Au lipsit la ultima editie desfasura in 2018 in Rusia. La ultima lor aparitie, cea din 2014 desfasurata in Brazilia, au ajuns pana in saisprezecimi de unde au fost eliminati cu greu in prelungiri de catre Belgia.

Doar in fata celor din Costa Rica si Canada au cedat in 2022, de fiecare data cu acelasi scor, 2-0. In restul partidelor, „the stars and stripes” au bifat 5 succese si 3 remize.

Echipa probabila: Turner; Vines, Long, Zimmerman, Cannon; Aaronson, Adams, McKennie; Pulisic, Pepi, Arriola

Ponturi Japonia vs SUA

Avem premisele unui meci frumos intre doua nationale calificate la turneul final din Qatar. Valoric, lotul nord-americanilor este mult mai valoros, insa nu ma astept la o dominare categorica din partea lor. Cred ca un pronostic bazat goluri ar avea sanse foarte bune de reusita in aceasta partida.

Ponturi Japonia vs SUA – Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.70

More in Alte campionate