Connect with us

Alte campionate

Ponturi Kiel vs Hamburger SV – Zweite Bundesliga

Ponturi Kiel vs Hamburger SV

Ponturi Kiel vs Hamburger SV – Zweite Bundesliga

Holstein-Stadion este gazda partidei dintre Kiel si Hamburger SV ce se va consuma vineri, 9 septembrie 2022, cu incepere de la ora 19:30. Meciul se va desfasura in cadrul rundei cu numarul 8 din Zweite Bundesliga.

„Die Rothosen” sunt cotati cu prima sansa de catre casele de pariuri online care ne ofera 2.05 la o victorie a acestora. Meciurile oaspetilor au produs in medie pana acum 1.6 goluri, iar la linia de „sub 3.5” avem 1.60.

Prezentare cote Betano – Kiel vs Hamburger SV

Ponturi Kiel vs Hamburger SV

Kiel

„Die Storche” s-au intors acasa cu un punct din deplasarea facuta la Regensburg, terminata fara gol marcat, scor 0-0. A fost al doilea meci la rand in care nu au primit gol. Precedentele l-au bifat in victoria cu 1-0 de acasa contra lui Sandhausen.

Clubul pregatita de Marcel Rapp a mai urcat cateva pozitii in campionat in urma ultimelor rezultate. Se regasesc pe pozitia a saptea in momentul de fata, cu un total de 12 puncte. Singura infrangere de pana acum a fost suferitape terenul lui Paderborn care le-a „administrat” un categoric 7-2.

Este formatia care a marcat cele mai multe goluri din faze statitice in primele 7 runde de campionat, cu 6.

Echipa probabila: Dahne; Becker, Lorenz, Wahl; Schulz, Erras, Muhling, Sander, Reese; Wriedt, Skrzybski

Hamburger SV

Elevii lui Tim Walter au izbutit sa isi pastreze din nou poarta intacta, si au castigat la limita 1-0, partida de acasa cu Karlsruher. Ludovit Reis a inscris unicul gol al partidei in finalul primei reprize. Pentru olandez a fost prima reusita din acest sezon competitional.

Obiectivul lor este clar promovarea directa in Bundesliga, iar in acest moment sunt in grafic. Ultimele doua succese i-au urcat pana pe pozitia secunda in campionat, avand acumulate 15 puncte si un golaveraj pozitiv, +6, cu 9 goluri marcate si doar 3 primite. Toate cele 5 succese obtinute in campionat au fost obtinute fara a incasa nici macar un gol.

Ultima infrangere intr-o deplasare oficiala, a venit chiar pe Holstein-Stadion, in urma cu 4 luni. De la acel esec au adunat nu mai putin de 8 meciuri consecutive in care nu u pierdut din care 7 le-au castigat.

Echipa probabila: Heuer Fernandes; Heyer, Vuskovic, Schonlau, Muheim; Meffert; Reis, Kittel; Jatta, Glatzel, Dompe

Ponturi Kiel vs Hamburger SV

Ma astept la o partida echilibrata intre doua formatii despartite de doar 3 puncte in momentul de fata. Ambele au rezultate foarte bune in ultima vreme si ma astept ca lupta pentru victorie sa fie una foarte interesanta si cu multe faze de poarta. Cred ca un pronostic pe goluri ar avea sanse foarte mari in partida de la Kiel.

Ponturi Kiel vs Hamburger SV – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.50

CITESTE SI

More in Alte campionate