Connect with us

Alte campionate

Ponturi Leicester vs Coventry – Championship

Ponturi Leicester vs Coventry

Ponturi Leicester vs Coventry – Championship

Leicester da piept cu Coventry la revenirea in liga secunda engleza. Intalnirea dintre cele doua se va consuma duminica, 6 august 2023, de la ora 14:00, pe „King Power Stadium”.

Asa cum era de asteptat, „vulpile” pornesc cu prima sansa conform celor de la Betano care le atribuie 1.60 la un eventual succes. De cealalta parte, o victorie a oasptilor ne-ar aduce un profit de 5.50 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Leicester vs Coventry

Ponturi Leicester vs Coventry

Leicester

Dupa 9 sezoane petrecute in Premier League, „the foxes” au revenit in liga secunda, aici unde au fost prezenti ultima oara in stagiunea 2013-14, atunci cand terminau pe primul loc. De neexplicat caderea lor, avand in vedere ca veneau dupa 5 ani in care terminase in top 10.

Retrogradarea echipei in liga secunda, a venit cu schimbari atat pe banca tehnica, cat si in cadrul lotului. Pe 1 iulie 2023, conducerea clublui l-a adus ca manager pe Enzo Maresca, care a mai avut doar doua experiente ca antrenor principal.

Detin al doilea cel mai valoros lot din liga secunda, fiind cotati la 292.50 milioane de euro. In aceasta vara i-au pierdut pe James Madison si Harvey Barnes in schimbul carora au primit nu mai putin de 90.30 de milioane de euro. Au punctat si la capitolul veniri prin transferurile lui: Harry Winks, Conor Coady, Stephy Mavididi si Mads Hermandsen. Pentru cei 4 au platit nu mai putin de 34.80 milioane de euro.

Echipa probabila: Hermansen; Castagne, Vestergaard, Doyle, Pereira; Ndidi, Winks, Dewsbury-Hall; Albrighton, Daka, McAteer

Coventry

„They sky blues” au fost la un „penalty distanta” sa promovze in Premier League. Au ajuns finala cu Luton, de pe Wembley, acolo unde au pierdut in fata acestora in urma loviturilor de la 11 metri. De remarcat ca sezonul regulat l-au incheiat pe pozitia a cincea.

Vor fi pregatiti si in acest sezon de Mark Robins, care se afla pe banca oaspetilor din 2017. Omogenitatea si forta grupului sunt doua dintre atuurile lor pentru noua editie de campionat. Nu au pierdut foarte multi jucatori de baza, ba mai mult chiar s-au intarit prin aducerile unor jucatori precum Ellis Simins sau Haji Wright pentru care au platit in total 16 milioane de euro.

„The singers” au aratat o forma buna in duelurile din pre-sezon”. Au jucat doar 4 meciuri amicale, pe care le-au incheiat neinvinsi. Bilantul a fost unul satisfacator pentru ei, bifant 3 succese si un rezultat de egalitate.

Echipa probabila: Collins; Thomas, McFadzean, Latibeaudiere; Dasilva, Eccles, Sheaf, Sakamoto; Hamer; Godden, Simms

Ponturi Leicester vs Coventry

Dupa retrogradarea in liga secunda, lotul celor de la Leicester a suferit ceva modificari, insa chiar si asa au un lot foarte valoros ce ii face una dintre favoritele clare la promovare. Cei de la Coventry au fost la un pas de revenirea in Premier League. A fost una dintre echipele cu pretentii sezonul trecut, si e interesant de urmarit evolutia lor din acest an, avand in vedere ca au adus cativa jucatori interesanti. Am ales sa merg pe un pronostic bazat pe goluri aici, la o cota interesanta.

Ponturi Leicester vs Coventry – Interval goluri – 2-4 –> Cota 1.47

More in Alte campionate