Connect with us

Fotbal

Ponturi Liechtenstein vs Islanda – Preliminarii Cupa Mondiala

Ponturi Liechtenstein vs Islanda

Ponturi Liechtenstein vs Islanda – Preliminarii Cupa Mondiala

Confruntarea dintre Liechtenstein si Islanda este una programata sa se joace miercuri, in data de 31 martie, de la ora 21:45, pe “Rheinpark Stadion”, din Vaduz.

Cum era de asteptat, Islanda porneste ca favorita certa la casele de pariuri, fiind net superioara. La Betano, aceasta are cota 1.14 la victorie, in timp ce un succes al celor din Liechtenstein ne poate aduce un castig de 22 de ori mai mare.

Cotele de la Betano pentru Liechtenstein vs Islanda

Liechtenstein

Este una dintre cele mai slabe nationale ale Europei, care nu are la dispozitie un lot suficient de puternic incat sa emita pretentii calificarea la turneele finale, pentru aceasta fiind un motiv de sarbatoare atunci cand obtine o simpla victorie.

Gazdele acestei partide au inceput slab in aceste preliminarii, ceea ce nu surprinde deloc. In primul meci au dat piept cu Armenia, pe teren propriu, in fata careia au pierdut la scor minim. A urmat apoi o infrangere categorica in Muntenegru, unde au pierdut cu un usturator 5-0.

ECHIPA PROBABILA: Buechel; Hofer, S. Wolfinger, Malin; Frommelt, Meier, F. Wolfinger, Kuhne, Y. Frick; Hasler; N. Frick.

Islanda

Este intr-un regres vizibil, fiind departe de nationala care ajungea pana in sferturile Campionatului European din 2016, sau care se califica la Campionatul Mondial din urma cu trei ani.

In ultimele preliminarii, aceasta a avut un parcurs modest, terminand a treia intr-o grupa cu Franta, Turcia, Albania, Andorra si Moldova. A dezamagit de asemenea si la baraj, trecand mai intai de Romania, pierzand insa apoi cu Ungaria.

De asemenea, reprezentativa islandeza a inceput dezastruos si in preliminariile pentru mondialul din 2022. Aceasta a pierdut primele doua partide, fiind invinsa de Germania cu 3-0 si de Armenia cu 2-0, de fiecare data in deplasare.

ECHIPA PROBABILA: Halldorsson; Saevarsson, Ingason, Arnason, Skulason; J. Gudmundsson, Gunarsson, Sigurdsson, A. Gudmundsson; Bodvarsson, Sigthorsson.

Ponturi Liechtenstein vs Islanda

Islanda si-a compromis serios sansele la calificarea la mondial, care oricum erau mici, tinand cont de faptul ca in grupa mai joaca Germania, favorita clara la clasarea pe primul loc. Aceasta mai spera insa la locul secund, asa ca are mare nevoie de puncte in aceasta disputa. Cel mai probabil se va impune, insa nu vom miza pe un succes al sau, ci vom lua in considerare un pariu pe goluri.

Ponturi Liechtenstein vs Islanda: peste 2,5 goluri -> cota 1.80

CITESTE SI

More in Fotbal