Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi Muntenegru vs Norvegia – Preliminarii Cupa Mondiala

Ponturi Muntenegru vs Norvegia

Ponturi Muntenegru vs Norvegia – Preliminarii Cupa Mondiala

Muntenegru vs Norvegia este o partida din cadrul etapei a treia din preliminariile mondialului din 2022. Aceasta are lovitura de incepere programata marti seara, la ora 21:45, urmand sa se desfasoare pe “Gradski Stadion” din Podgorica.

Norvegia este favorita la casele de pariuri, ceea ce nu surprinde deloc, la Betano primind o cota de 1.82, in timp ce pentru o victorie a muntenegrenilor avem cota 4.55.

Cotele de la Betano pentru Muntenegru vs Norvegia

Muntenegru

Este o nationala decenta, care nu are la dispozitie un lot suficient de puternic incat sa emita pretentii, insa care are resursele necesare pentru a pune probleme multor adversari.

Muntenegrenii nu au jucat pana acum la vreun turneu final, fiind aproape in 2012, cand au jucat la barajul pentru calificarea la EURO, pierzand insa cu Cehia. In ultimele preliminarii, acestia au avut un parcurs extrem de slab, terminand ultimii intr-o grupa cu Kosovo, Anglia, Bulgaria si Cehia.

In actuala campanie de calificare, reprezentativa Muntenegrului a inceput cum nu se putea mai bine. Aceasta a castigat primele doua partide, invingand Letonia cu 1-2 si Gibraltar cu 4-1. E drept, acestea sunt cele mai slabe echipe ale grupei, dupa Norvegia urmand sa dea piept cu Olanda si Turcia.

ECHIPA PROBABILA: Mijatovic; Marusic, Savic, Vujacic, Radunovic; Kosovic, Scekic; Jovovic, Jovetic, Haksabanovic; Beqiraj.

Norvegia

Din punct de vedere al valorii, este fara indoiala o nationala mai puternica, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca favorita in aceasta confruntare.

Nordicii au avut un parcurs slab in ultimele preliminarii, terminand pe locul al treilea intr-o grupa din care au mai facut parte Spania, Romania si Suedia. De asemenea, au dezamagit si la baraj, pierzand cu Serbia, ratan calificarea la EURO.

In prima etapa a acestei campanii de calificare, Norvegia a invins-o categoric pe Gibraltar, castigand cu 0-3. A pierdut insa apoi cu acelasi scor in disputa de pe teren propriu cu Turcia, compromitandu-si deja sansele la calificare la mondial.

ECHIPA PROBABILA: Hansen; Ryerson, Gregersen, Ajer, Meling; Midtsjo, Odegaard, Berg, Elyounoussi; Haaland, Sorloth.

Ponturi Muntenegru vs Norvegia

Din punct de vedere al valorii, Norvegia este superioara, avand si un mic plus de experienta. Aceasta are nevoie disperata de o victorie in fata Muntenegrului pentru a ramane cu sanse la calificarea directa la mondial, asa ca ne asteptam sa dea totul pe teren. Asadar, vom miza pe un succes al norvegienilor, intr-o cota de 1.82 oferita de Betano.

Ponturi Muntenegru vs Norvegia: Norvegia castiga -> cota 1.82

CITESTE SI

More in Fotbal