Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi Oțelul Galați vs Csikszereda Miercurea Ciuc – Liga 2

Ponturi Otelul Galati vs Csikszereda Miercurea Ciuc

Ponturi Oțelul Galați vs Csikszereda Miercurea Ciuc – Liga 2

Duelul dintre Oțelul Galați și Csikszereda Miercurea Ciuc este unul ce contează pentru etapa cu numărul 18 din cadrul eșalonului secund al fotbalului românesc, acesta urmând să se joace vineri, de la ora 17:00.

Casele de pariuri o dau ca favorită pe gruparea gazdă, cum era și normal de altfel. La Unibet, aceasta primește o cotă de 2.23, în timp ce pentru un succes al celor de la Miercurea Ciuc avem o cotă de 3.25.

Cotele de la Unibet pentru Oțelul Galați vs Csikszereda Miercurea Ciuc

Oțelul Galați

Dacă ne raportăm la valoarea lotului de care dispune, dar și la parcursul său în actuala stagiune, putem spune fară rețineri că este echipa mai bună. Așadar, nu este de mirare faptul că pornește ca favorită, mai ales că joacă acasă.

Gruparea gazdă speră la revenirea în prima divizie, până acum fiind în grafic. Aceasta ocupă locul al treilea al clasamentului, fiind la doar două puncte de primele două clasate. Cele 17 etape i-au adus nouă victorii și cinci remize, suferind trei înfrângeri, niciuna pe teren propriu. În toate aceste înfruntări a marcat de 19 ori, primind 11 goluri.

Trupa lui Dorinel Munteanu a început cu un rezultat de egalitate în 2023. În primul meci oficial al anului, aceasta s-a deplasat la Slatina, de unde a plecat cu o remiză albă, ajungând astfel la patru partide consecutive fară înfrângere în campionat.

Csikszereda Miercurea Ciuc

Este o echipa decentă, care, din punct de vedere al valorii, este sub nivelul adversarei sale, așa că agențiile de pariuri au toate motivele să o dea ca outsideră, mai ales că joacă în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu.

Oaspeții acestei înfruntări încă speră la accederea în play-off-ul pentru promovare, având toate motivele să o facă. Se găsesc pe locul al optulea al clasamentului, la un singur punct de locul al șaselea. Până acum au reușit șapte victorii și cinci remize, suferind cinci înfrângeri, de-a lungul acestor partide marcând 24 de goluri, primind 15.

La fel ca adversara sa, Csikszereda Miercurea Ciuc a obținut un punct în primul meci oficial al anului. Aceasta a dat piept pe teren propriu cu Progresul Spartac, cu care a avut 2-0, primind însă două goluri in-extremis, în minutele 45+2 și 90+3.


  1. CLICK PE LINK-UL PROMOȚIONAL și fă-ți un cont nou la agenția de pariuri online Betano.
  2. Introdu codul bonus 7CADOURI în pasul 3 din procesul de înregistrare pentru fi eligibil pentru acordarea bonusurilor.
  3. Validează-ți contul trimițând documentul de identitate și verifică-ți numărul de telefon și adresa de e-mail.
  4. După ce ai urmat pașii și contul tău va fi verificat, ți se vor acorda 7 bonusuri FĂRĂ DEPUNERE și FĂRĂ RULAJ în fiecare zi.

Ponturi Oțelul Galați vs Csikszereda Miercurea Ciuc

Otelul Galați este echipa mai bună, e drept, care ar trebui să obțină un rezultat pozitiv. Miercurea Ciuc poate produce însă surpriza, având resursele necesare, dar și motivația necesară, ținând cont de faptul că se luptă pentru accederea în play-off. Anticipăm un duel echilibrat, cu puține reușite, de aceea pariem în consecință. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.46 la agenția de pariuri online Unibet.

Ponturi Oțelul Galați vs Csikszereda Miercurea Ciuc: sub 2,5 goluri -> cota 1.46

More in Fotbal