Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi Paderborn vs Hamburger SV – Zweite Bundesliga

Ponturi Paderborn vs Hamburger SV

Ponturi Paderborn vs Hamburger SV – Zweite Bundesliga

Duminica, 30 octombrie 2022, cu incepere de la ora 14:30, pe „Home Deluxe Arena”, Paderborn primeste vizita celor de la Hamburger SV in cadrul etapei cu numarul 14 din Zweite Bundesliga.

Operatorul online Betano se asteapta la un duel spectaculos si ne ofera doar 2.25 pentru a vedea cel putin 4 goluri marcate. Aceeasi cota primim si pentru o victorie a gazdelor in meciul de astazi.

Prezentare cote Betano – Paderborn vs Hamburger SV

Ponturi Paderborn vs Hamburger SV

Paderborn

S-au deplasat pe terenul nou-promovatei Braunschweig in runda anterioara, acolo de unde s-au intors cu o remiza alba la capatul unei evolutii foarte bune in care au avut 70% posesia mingii si nu mai putin de 17 ocazii de gol.

Trupa pregatita de Lukas Kwasniok se mentine pe pozitia secunda in campionat, gratie celor 26 de puncte acumulate, la doua lungimi distanta de liderul Darmstadt. Detin cel mai bun golaveraj din liga secunda germana, +20. Detin atat cel mai bun atac, cu 32 de reusite, cat si cea mai buna defensiva, avand doar 12 goluri incasate.

Este clubul cu cel mai bun parcurs pe teren propriu din Zweite Bundesliga. Si-au trecut in cont 6 succese si au pierdut o singura data in cele 7 partide, si au marcat un total impresionat de goluri, 24.

Echipa probabila: Huth; Hoffmeier, Muller, Heuer; Obermair, Schallenberg, Muslija, Leipertz, Justvan; Platte, Pieringer

Hamburger SV

Atmosfera nu este tocmai roz in tabara oaspetilor care vine dupa al treilea esec consecutiv. Au cedat surprinzator pe teren propriu in ultimul meci disputat chiar la ei acasa, 2-3 in fata lui Magdeburg, care era ultima inaintea acestui duel.

Datorita inceputul bun de sezon, formatia lui Tim Walter a ramas in continuare pe podium si dupa ce ele doua infrangeri consecutive din campionat. In cele 13 jocuri au acumulat 25 de puncte cu care se afla pe pozitia a treia.

„Die Rothosen” este prima la numarul punctelor acumulate in deplasare, cu 15 in cele 6 jocuri. Ultima vizita pe teren strain dn campionat nu s-a incheiat prea bine pentru, pierzand 3-0 la St. Pauli.

Echipa probabila: Fernandes; Mikelbrencis, Vuskovic, David, Muheim; Benes, Meffert, Reis; Kittel, Glatzel, Koenigsdoerffer

Ponturi Paderborn vs Hamburger SV

Avem premisele unui meci spectaculos, asa cum au fost majoritatea intalnirilor directe dintre cele doua in ultima vreme. Intr-o forma mai buna se afla Paderborn, insa oaspeti vin cu gandul de a rupe aceasta serie negativa de rezultate. Merg cu incredere pe un duel cu cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj.

Ponturi Paderborn vs Hamburger SV – Peste 2.5 goluri –> Cota 1.50

More in Alte campionate