Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Aerostar Bacau vs Universitatea Cluj – Liga 2

Sambata, de la ora 15:00, are loc Aerostar Bacau vs Universitatea Cluj, un meci al rundei cu numarul 25 din Liga a 2-a, unde oaspetii sunt mai bine cotati la agentiile de pariuri.

Bratu a schimbat fata echipei

Venit la Bacau cand echipei ii mergea foarte greu, Florin Bratu a reusit sa isi puna amprenta asupra echipei, iar acum se afla pe locl 14, cu 26 de puncte. O singura lungime o desparte pe Aerostar de primul loc care retrogradeaza, dar lucrurile se indreapta sper drumul cel bun. La sfarsitul saptamanii trecute a lasat o impresie buna, Pop si Ciocalteu au adus victoria, 2-1, contra Politehnicii Timisoara.

Acasa are potential, a reusit in ultimul meci al anului trecut sa faca senzatie, trecand cu 9-1 de Metaloglobus Bucuresti. A aratat ca nu este dispusa ca acolo sa lase mult de dorit, astfel ca in ultimele sase meciuri avute ca gazda a pieerdut o singura data.

Bogdan Lobont si Adrian Iencsi, o echipa perfecta

Putine echipe se pot lauda cu parcursul pe care Universitatea Cluj il are si zic asta pentru ca beneficiaza de toata sustinerea. Primaria investeste, suporterii sunt aproape de club si toate aceste plusuri vin cu un meritat loc 2, avand 53 de puncte, cu doua mai putine decat liderul Sportul Snagov.

“Sepcile rosii” nu au mai pierdut de la mijlocul lunii septembrie, interval in care cel mai des rezultat intalnit a fost victoria. Asa s-a intamplat in ultimele sase runde, meciuri in care n-a avut emotii contra unor adversari din toate zonele clasamentului. Chiar in etapa anterioara a dispus cu 3-1 de Luceafarul Oradea

In tur a fost un meci spectaculos, asa cum astept sa revedem din nou, cu toate ca se schimba locul de desfasurare al evenimentului. Este si un duel al fostilor colegi, Florin Bratu si Bogdan Lobont au impartit vestiarul in multe ocazii. Cum sunt tehnicieni tineri, ce pun accent pe jocul ofensiv, astept sa vedem cel putin trei modificari de scor. In tur a fost 3-2 pentru Universitatea Cluj, echipa care mereu a stat in avantaj.

Pronosticul nostru pentru Aerostar Bacau vs Universitatea Cluj: peste 2.5 goluri, cota 1.70 la Betano

More in Fotbal