Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Andrezieux vs Marseille – Cupa Frantei – 06.01.2019

Duminica, de la ora 15:15, la Saint Etienne, pe un teren neutru, are loc ponturi pariuri Andrezieux vs Marseille, un duel al rundei cu numarul trei din Cupa Frantei.

Provenind dintr-un campionat considerat de amatori; ASF Andrezieux-Boutheon este o formatie care face parte din Liga a 5-a, denumita National 2, Grupa B, acolo unde in editia anterioara a terminat pe locul al treilea.  Desi este infiintata in 1947, istoric este unul sarac, de cele mai multe ori jucand in anonimat, cum se intampla si acum, cand il are pe banca pe Stephane Basson. In prezent este pe locul 6 in campionat, dar acest lucru nu s-a simtit si in cele doua evolutii din tururile anterioare ale acestei competitii, cand at recut cu 1-0 de Louhans Culiseaux, iar in turul al doilea, a fost 3-1, in fata unei alte echipe considerate de amatori, precum Annecy-le-Viuex.

In tabara cealalta, Olympique Marseille este o formatie mult mai titrata, cu noua titluri de campioana, dar snt ceva ani de cand s-a putut bucura de ridicarea unui trofeu deasupra capului. De altfel, cele mai mult trofee cucerite provin din Cupa Frantei, OM a reusit sa se impuna in zece randuri, dar ultima data s-a intamplat in urma cu 30 de ani, sezonul 1988/1989 a fost atunci unul de vis. Mai mult decat atat, Payet&Co. se afla in cursa pentru cupele europene, iar pana acum a pierdut putin contactul cu echipele de pe podium, in urma unor rezultate mai putin reusite, deoarece sunt cinci lungimi intre locul 6 pe care ea se afla, iar Lyon este pe 3, cu 32 de puncte.

Este o diferenta enorma pentru a spera la o eventuala surpriza si spun asta pentru ca rareori s-a intamplat sa vedem o echipa considerata de top din Franta, care sa piarda contra uneia de amatori. In astfel de conditii, ma astept sa vedem o rabufnire de orgoliu a echipei de Ligue 1, chiar si cu un 11 format mai mult din rezerve, sa avem parte de cel putin patru goluri.

Pronostic ponturi pariuri Andrezieux vs Marseille: peste 2.5 goluri, cota 1.40 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal