Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Angers vs Dijon – Ligue 1 – 02.02.2019

Sambata seara, 2 februarie, de la ora 21:00, pe “Stade Raymond-Kopa” se va disputa Angers vs Dijon, meciul face parte din etapa cu numarul 23 din Ligue 1.

Fara vreun obiectiv inalt, Angers are nevoie sa faca jocuri bune pentru a evita retrogradarea si in momentul de fata pare ca are reale probleme, ea aflandu-se pe locul 15, cu 24 de puncte, dar spre norocul ei sunt echipe mai slabe decat ea, drept pentru care se bucura de un avans de sase lungimi fata de prima echipa care se afla sub linia rosie. In runda anterioara a reusit sa obtina un punct important, meciul de la Toulouse s-a terminat asa cum a inceput, cu scorul de 0-0. Jocurile de pe teren propriu sunt principalele sale atuuri, ea in decursul infruntarilor de pe “Stade Raymond-Kopa” a reusit sa obtina un bilant acceptabil pentru obiectivul impus, avand trei victorii, patru rezultate de egalitate si tot atatea infrangeri.

Echipa probabila Angers: – urmeaza –

In tabara cealalta, Dijon este o formatie cu reale probleme in ceea ce priveste nivelul de joc, ea se afla pe locul 16, cu 20 de puncte, foarte aproape de zona rosie, doua lungimi o despart de Amiens. Totusi, dupa o serie destul de mare de meciuri mai slabe, ea a reusit sa iasa in evidenta printr-un succes cu 2-0 contra celor de la Monaco, evident, a jucat pe terenul propriu. Echipa a dat dovada de o forma de joc incredibila, in ultimele zece zile a castigat doua meciuri foarte buna, marcand de opt ori si in tot acest timp a luat trei goluri, insa, faptul ca a invins-o cu 6-3 pe Saint Etienne, in Cupa Frantei, cat si pe Monaco, o face sa aiba moralul cat se poate de ridicat.

Echipa probabila Dijon: – urmeaza –

Stiind din start ca nu sunt echipele care sa faca spectacol in Ligue 1, cred ca Dijon a prins pofta de atac, iar in urma meciurilor bune facute in 2019 astept sa vina cel putin un gol din partea ei, dar in acelasi timp nu as scoate nici Angers din ecuatia. De altfel, si in tur am avut un meci spectacol, a fost 3-1 pentru Angers, a sasea partida directa consecutiva in care ambele reusesc sa inscrie si in cinci dintre ele de cel putin trei ori s-a modificat tabela.

Pronosticul nostru pentru Angers vs Dijon: ambele marcheaza, cota 1.83 la Unibet

More in Fotbal