Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi pariuri – Arabia Saudita – Qatar – Cupa Asiei – 17.01.2019

Arabia Saudita - Qatar

Arabia Saudita – Qatar este o partida ce conteaza pentru etapa a treia din cadrul grupelor Cupei Asiei, ce se va disputa pe Zayed Sports City Stadium, cu incepere la ora 18:00.

◘ Arabia Saudita este o nationala cu nume in fotbalul de pe continentul asiatic, care are destula experienta, avand in vedere faptul ca in intreaga sa istorie si-a trecut in palmares cinci participari la campionatul mondial, ultima chiar in 2018, jucand de asemenea si la zece Cupe ale Asiei, castigand trei dintre acestea. La turneul din acest an, care are loc in Emirate, nationala antrenata de Juan Antonio Pizzi a inceput foarte bine, asigurandu-si calificarea in optimi inca dupa primele doa partide, invingand Coreea de Nord si Liban, cu care a marcat de sase ori, fara sa primeasca gol. De la incheierea campionatului mondial din Rusia, sauditii au disputat opt partide, in acestea pierzand o singura data, cu Brazilia, reusind trei victorii.

◘ Qatar nu se poate mandri cu aceleasi performante ca ale adversarei, avand in vedere faptul ca in intreaga sa istorie nu a jucat la vreun campionat mondial, urmand sa isi faca debutul in 2022, atunci cand va si gazdui. Nationala lui Félix Sánchez Bas are pretentii mari la aceasta editie de Cupa Asiei, vizand un parcurs cat mai lung, avand nevoie de un plus de moral pentru turneul de peste trei ani. In primele doua partide, qatarezii s-au descurcat de minune, reusind victorii cu Liban si Coreea de Nord, cu care au marcat de opt ori, fara sa primeasca gol.

Cele doua nationale sunt ca si calificate in optimi, insa in aceasta infruntare principala miza este castigarea grupei, asa ca ar trebui sa avem parte de un meci disputat, in care golurile vor veni la ambele porti.

• Ponturi pariuri Arabia Saudita – Qatar: ambele marcheaza -> cota 1.86

More in Fotbal