Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Argentina vs Columbia – Copa America

Ponturi pariuri Argentina vs Columbia

Ponturi pariuri Argentina vs Columbia – Copa America

Confruntarea dintre Argentina si Columbia, din semifinalele acestei editii de Copa America, este una programata sa se joace in data de 7 iulie, de la ora 04:00, pe “Estádio Nacional de Brasília”.

Evident, Argentina este favorita la casele de pariuri, fiind echipa mai puternica. La Betano, aceasta primeste cota 1.72, in timp ce pentru un succes al Columbiei avem cota 5.60.

Cotele de la Betano pentru Argentina vs Columbia

Argentina

Este una dintre cele mai mari echipe ale planetei, atat din punct de vedere valoric, cat si din punct de vedere al performantelor, aceasta avand pretentii uriase la fiecare turneu la care ia parte.

In era lui Messi, Argentina a disputat trei finale, doua de Copa America si una de mondial, pierzandu-le pe toate. Anul acesta pare insa sa aiba sanse mai mari ca niciodata, fiind in mare forma, in prezent, marea sa amenintare fiind Brazilia, pe care o poate infrunta in finala.

Dupa un parcurs aproape perfect in grupe, unde a obtinut zece puncte in patru partide, Argentina a impresionat si in sferturi. Aceasta a invins Ecuador cu 3-0, ajungand la 18 partide consecutive fara esec.

ECHIPA PROBABILA: Martinez; Molina, Pezzella, Otamendi, Acuna; Paredes, De Paul, Lo Celso; Messi, Aguero, L Martinez.

Columbia

Este o nationala cu pretentii, insa care nu se poate compara cu adversara sa, fiind sub nivelul acesteia. Asadar, casele de pariuri au toate motivele sa o dea ca outsidera in aceasta infruntare.

“Los Cafeteros” nu au impresionat in grupe, obtinand doar patru puncte in tot atatea jocuri. Au inceput cu o victorie in fata Ecuadorului, remizand apoi cu Venezuela, pierzand in ultimele doua runde cu Peru si Brazilia.

In sferturi, desi era cotata cu sansa a doua, Columbia a reusit sa elimine nationala Uruguay-ului. Aceasta a obtinut o remiza alba in timpul regulamentar, impunandu-se apoi la penalty-uri.

ECHIPA PROBABILA: Ospina; Munoz, Mina, Sanchez, Tesillo; Cuadrado, Barrios, Cuellar, Diaz; Zapata, Borja.

Ponturi pariuri Argentina vs Columbia

Columbia nu impresioneaza la acest turneu, insa in schimb, Argentina arata din ce in ce mai bine. Cu Messi aflat in mare forma, pare greu de crezut ca “La Celeste” va claca in aceasta confruntare. Asadar, bazandu-ne pe dorinta arzatoare de succes a argentinienilor, vom miza pe un succes al lor, la o cota de 1.72 oferita de Betano.

Ponturi pariuri Argentina vs Columbia: Argentina castiga -> cota 1.72

CITESTE SI

More in Fotbal