Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Argentina vs Paraguay – Copa America

Ponturi pariuri Argentina vs Paraguay

Ponturi pariuri Argentina vs Paraguay – Copa America

In data de 22 iunie, cu incepere la ora 03:00, Argentina va da piept cu Paraguay, pe “Estádio Nacional de Brasília”, intr-o partida de la Copa America, ce conteaza pentru runda a treia din faza grupelor.

Evident, Argentina este favorita certa la casele de pariuri, fiind echipa mai puternica. Aceasta are cota 1.50 la Unibet, in timp ce Paraguay primeste cota 7.50 la victorie.

Cotele de la Unibet pentru Argentina vs Paraguay

Argentina

Nu are nevoie de prezentari speciale, fiind una dintre cele mai prestigioase nationale ale planetei. Evident, porneste ca favorita certa in aceasta confruntare, fiind mult peste adversara sa, din punct de vedere al valorii.

Argentina, una dintre favoritele acestei editii de Copa America, nu a mai triumfat la un turneu final din 1993, desi in ultimii 17 ani a disputat nu mai putin de cinci finale, clacand in toate.

La acest turneu, nationala condusa de Lionel Scaloni nu a inceput rau. Dupa doua jocuri a obtinut patru puncte, remizand mai intai cu Chile, invingand apoi Uruguay. Asadar, a ajuns la o serie impresionanta de 15 partide consecutive fara esec, castigand opt dintre acestea.

Paraguay

Nu este o nationala rea, insa nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, din punct de vedere al valorii, dar si al performantelor, asa ca bookmakerii au toate motivele sa o dea ca outsidera.

De la finala de Copa America din 2011, “alb-rosii” nu au mai reusit mare lucru, avand in vedere faptul ca in ultimul deceniu nu au jucat la niciun turneu mondial, in timp ce la Copa America, in ultimele trei editii, au jucat doar o semifinala.

Paraguay, spre deosebire de adversara sa, a disputat doar un joc la acest turneu. Aceasta a intalnit Bolivia, cu care a facut spectacol, castigand cu 3-1, luand deja o optiune importanta la accederea in sferturi.

Ponturi pariuri Argentina vs Paraguay

Paraguay are un moral bun dupa ultimul joc, e drept, insa de data aceasta va intalni un adversar de un alt calibru. Argentina are pretentii uriase, iar cu siguranta aceasta va da totul pentru a se impune la aceasta editie de Copa America. Asadar, ne asteptam sa trateze partida cu seriozitate si sa se impuna, de aceea pariem in consecinta, la cota 1.50.

Ponturi pariuri Argentina vs Paraguay: Argentina castiga -> cota 1.50

CITESTE SI

More in Fotbal