Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Atlanta United vs Philadelphia Union – MLS

Luni dimineata, 18 martie, de la ora 01:00, in direct pe Eurosport se va disputa Atlanta United vs Philadelphia Union, meci din Major League Soccer.

Favorita sa cucereasca titlul si in acest sezon, Atlanta United nu a inceput convingator aceasta stagiune, ea aflandu-se pe locul 10, cu un singur punct. Desi au avut loc doua intalniri, Joseph Martinez are nevoie de sprijin in ofensiva, venezueleanul marcand singurul gol al echipei sale. S-a intamplat in remiza cu Cincinnati, meci jucat in etapa anterioara.

Eliminata din Liga Campionilor

Desi in returul cu Monterrey a reusit sa castige cu 1-0, Atlanta United a parasit Liga Campionilor din America Centrala si de Nord, dupa 1-3 la general. Titlul obtinut in sezonul trecut de Major League Soccer s-a datorita exclusiv meciurilor avute acasa. Acolo, Atlanta United nu a mai pierdut de noua luni, pe 21 iunie 2018 ceda cu 0-1, in US Open Cup, cu Chicago Fire.

Echipa probabila Atlanta United: Gozan – Ambrose, Parkhurst, Robinson, Pirez, Bello – Villalba, Kratz, Larentowicz, Barca – Martinez

Inceputul sezoului nu este tocmai pe placul celor de la Philadelphia Union, acestia pierzand ambele jocuri disputate pana in prezent. Facand parte din aceeasi Conferinta de Est, se afla deja pe ultimul loc, cu zero puncte si 1-5 in dreptul golaverajului. In etapa anterioara si-a aratat vulnerabilitatea in jocurile avute pe teren strain, 0-2 fiind scorul avut contra lui Sporting Kansas City.

Este o echipa limitata, cu toate ca in sezonul anterior s-a clasat pe locul 6 in Est, permitandu-i sa joace in playoff, dar a fost o palida prezenta. A pierdut chiar de la primul meci, a fost 1-3 in fata new-yorkezilor de la City. Ce s-a intamplat pe finalul sezonului trecut, coroborat cu situatia de acum, are cinci infrangeri consecutive in campionat.

Echipa probabila Philadelphia Union: Blake – Gaddis, Elliott, Trusty – Wagner – Bedoya, Medunjanin, Jones – Ilsinho – Picault, Burke

Fara victorie dupa doua etape deja disputate in Major League Soccer, Atlanta United pare pregatita sa joace la nivel mai inalt decat poate Philly sa ajunga. In consecinta, astept un un nou gol inscris de Joseph Martinez si implicit o noua victorie a echipei din Atlanta.

Pronosticul nostru pentru Atlanta United vs Philadelphia Union: gazdele castiga, cota 1.58 la Unibet

More in Alte campionate