Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Augsburg vs Mainz – Bundesliga – 03.02.2019

Duminica, de la ora 16:30, pe “WWK Arena” are loc Augsburg vs Mainz, o infruntare ce face parte din etapa cu numarul 20 din Bundesliga.

Aflata in declin, Augsburg a pierdut deja ambele infruntari avute in 2019, meciuri in care a intalnit echipa cu obiectiv total diferite, iar jocul cu Dusseldorf s-a incheiat 1-2, iar in runda anterioara, aceasta a pierdut cu 0-2 in deplasarea de la Monchengladbach, cu Borussia. A fost a zecea etapa consecutiva in care Augsburg joaca in Bundesliga si nu castiga si a treia oara consecutiv cand cedeaza si primeste cel putin doua goluri. De altfel, ea a cazut pe locul 15, cu tot atatea puncte, dar problema este ca s-a redus la o singura lungime diferenta dintre ae si Stuttgart, echipa care se afla pe primul loc care poate trimite echipele in Zweite Bundesliga.

Echipa probabila Augsburg: Kobel – Danso, Götze, Stafylidis  – Khedira – Schmid, Moravek, Baier (c), Max  – Hahn, Finnbogason

Motivata de prestatia buna pe care a avut-o in runda anterioara, FSV Mainz este una dintre putinele echipe care au reusit sa debuteze in 2019 cu victorii pe linie, 3-2 a fost in disputa de la Stuttgart si in runda anterioara 2-1, cu Nurnberg, ambele echipe contra carora a evoluat sunt pe locuri de retrogoradare. Clar cu un plus fata de astfel de echipe, a reusit sa urce pe locul 10, cu 27 de puncte, cred ca deja si-a atins obiectivul, acela de a se mentine pe prima scena, avand in vedere diferenta de 13 lungimi care este intre ea si prima formatie care se afla la retrogradare. Nici in deplasare nu este deloc o echipa slaba, in ultimele cinci asemenea dueluri a pierdut o singura data, trei dintre aceste dueluri s-au terminat cu victoria “alb-rosilor”.

Echipa probabila Mainz: Müller – Brosinski (c), Niakhate, Hack, Martin – Gbamin, Kunde, Öztunali – Boetius – Mateta, Quaison

Este al treilea episod direct intre ele, dupa ce Mainz a castigat cu 2-1 intalnirea din tur, iar Augsburg s-a razbunat in Cupa Germaniei, castigand cu 3-2, dupa expirarea timpului regulamentar. Ambele echipe au inceput sa inscrie, insa, Mainz sta mai bine in meciurile care au avut loc contra formatiilor din sfera zonei rosii si cred ca este capabila sa inscrie si acum cel putin un gol, in poarta uneia dintre cele mai accesibile formatii din punct de vedere defensiv.

Pronosticul nostru pentru Augsburg vs Mainz: ambele marcheaza, cota 1.66 la Unibet

More in Fotbal