Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri – Australia – Syria – Cupa Asiei – 15.01.2019

Emiratele Arabe Unite - Australia

Australia – Syria este o partida din cadrul Cupei Asiei, ce se va juca in aceasta dupa-amiaza, avand fluierul de start programat la ora 15:30, urmand sa se dispute pe stadionul Khalifa bin Zayed.

◘ Australia este castigatoarea utimei editii de Cupa Asiei, pe care a si gazduit-o de altfel, asa ca are pretentii mari la acest turneu, avand in vedere faptul ca trebuie sa isi apere trofeul. Reprezentativa pregatita de Graham Arnold este a doua in grupa B, cu trei puncte, venite in urma victoriei cu Palestina, in care „socceroos” s-au impus cu 3-0. Inaintea acestei infruntari insa, australienii au dezamagit, pierzand cu Iordania, intr-o partida incheiata 1-0. Australia are nevoie de un succes in aceasta disputa pentru a-si asigura calificarea in fazele eliminatorii, iar daca ne luam dupa evolutiile recente, ar trebui sa se impuna, in ultimele sase partide reusind patru victorii, in care a marcat nu mai putin de 15 goluri.

◘ Syria este o nationala care a crescut in ultimii ani, avand in vedere faptul ca a fost aproape de a se califica la mondial in premiera, izbutind de asemenea si isi asigure si calificarea directa la Cupa Asiei, turneul la care nu a depasit niciodata faza grupelor, iar pentru a reusi aceasta performanta, este obligata sa se impuna in aceasta confruntare. Nationala lui Fajr Ibrahim are insa doar un punct dupa doua partide, terminand la egalitate cu Palestina in prima etapa, fiind invinsa apoi de Iordania in cel de-al doilea meci, in aceste infruntari primind doua goluri, fara sa marcheze vreunul.

Australia primeste o cota foarte buna la victorie la casele de pariuri, iar noi vom profita de aceasta si vom miza pe faptul ca se va impune, avand un lot mai bun, dar si evolutii mai bune in ultima vreme.

• Ponturi pariuri Australia – Syria: Australia castiga -> cota 1.43

More in Fotbal