Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Barnsley vs Fleetwood – League One

Ponturi pariuri Barnsley vs Fleetwood: sambata, 13 aprilie, de la ora 17:00, pe “Oakwell”, are loc disputa Barnsley vs Fleetwood, din etapa cu numarul 42 din League One.

In lupta pentru promovarea directa

Aflata inca de la inceput in cursa pentru revenirea in Championship, Barnsley se pare ca pierde teren. In etapa anterioara a pierdut puncte importante, dupa 1-3 cu Burton, intr-un meci din deplasare. A fost cea de-a sasea infrangere stagionala, dar desi este un numar mic, ocupa abia locul 3, cu 79 de puncte. Prestatia cea mai buna a avut-o jucand acasa, acolo unde a reusit sa ramana neinvinsa.

Barnsley in disputele de pe terenul propriu a reusit sa-si treaca in cont 12 victorii si 8 remize. Nu sunt multe formatii care se pot lauda cu 0 infrangeri. Se explica, oarecum, golaverajul bun pe care il are, 32 din cele 68 de goluri au venit in disputele de pe “Oakwell”.

Echipa de pluton

Fleetwood n-a reprezentat niciodata o amenintare pentru promovare. Obiectivul ei a si fost sa nu retrogradeze, iar acum se poate declara multumita. Se afla pe locul 11, cu 56 de puncte, avand 52 de goluri inscrise si 43 primite. Totusi, echipa este intr-o forma buna, de trei runde evita infrangerea. A izbutit doua victorii si un rezultat de egalitate, ea marcand cel putin un gol de fiecare data.

In runda trecuta a jucat acasa, dar in urma unui duel destul de greu, a facut 2-2 cu Southend. Galezul Ched Evans a salvat-o, el marcand ambele reusite. De asemenea, Fleetwood pe teren strain nu se lauda cu un palmares rau, are 25 de puncte stranse, noua in ultimele cinci infruntari.

Normal, trebuie sa vedem o victorie a lui Barnsley, asa cum a fost cazul si in tur. Atunci, formatia londoneza a reusit sa se impuna cu 3-1, fiind clara diferenta de valoare. Inca fara esec acasa, aceasta stie cum sa puna problema si pe faza de aparare, luand foarte putine goluri pe “Oakwell”.

Ponturi pariuri Barnsley vs Fleetwood: gazdele castiga, cota 1.67 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate