Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi pariuri Blackburn vs Preston – Championship – 09.03.2019

Sambata, de la ora 14:00, pe “Erood Park” din Blackburn se tine meciul Blackburn vs Preston, o infruntare a rundei cu numarul 36 din Championship.

Este intr-o forma foarte slaba, in ultimele sase etape avute de Blackburn Rovers a reusit sa obtina un singur punct si acela dupa un meci sustinut in deplasare. In runda anteriora a avut parte de un adversar accesibil, dar lucrurile s-au dovedit sa fie foarte dificile, iar aceasta a pierdut cu 2-3 in fata celor de la Rotherham. In urma acestei linii de meciuri foarte slabe, Blackburn a ajuns sa cada spre e xtrema cealalta, iar dintr-o eventuala candidata la play-off, ea se afla pe locul 17, cu 44 de puncte, la 11 lungimi avans de primul loc care duce in League One. Evident, defensiv sta la fel de slab, Rovers pana acum are una dintre cele mai slabe aparari.

Pana in urma cu vreo 15 etape, Preston nu avea sanse sa viseze la play-off, dar lucrurile intamplate au tinut-o sa contrazica ce s-a intamplat si dintr-o formatie care s-a aflat chiar la retrogradare, aceasta a ajuns pe locul 14, cu 48 de puncte, cu sase lungimi mai putine decat ultima echipa care duce in fazele superioare. North End este pe val, a reusit in ultimele opt runde sa iasa cu fruntea sus, invingatoare, in tot acest interval a izbutit cinci victorii si trei rezultate de egalitate. In runda anterioara a facut 1-1 cu o alta concurenta in lupta pentru play-off, Bristol Rovers, ea evoluand pe terenul propriu, reusind chiar sa conduca datorita golului inscris de jamaicanul Daniel Johnson.

In ultimele lor cinci intalniri directe am avut mereu parte de goluri de ambele parti, in tur a fost 4-1 pentru Preston. Ma astept ca aceasta sa tina pasul din nou cu adversara ei si conform cifrelor din ultimele runde, North End ar putea sa iasa cu cel putin un gol inscris pe “Ewood Park”. De altfel, a devenit o obisnuinta pentru Blackburn Rovers sa piarda si evident, sa primeasca cel putin un gol.

Pronosticul nostru pentru Blackburn vs Preston: X2, cota 1.45 la Unibet

More in Alte campionate