Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Blackburn vs West Brom – Championship – 01.01.2019

Sambata, de la ora 17:00, pe “Ewood Park” se va juca meciul ponturi pariuri Blackburn vs West Brom, un duel care se anunta a avea mare potential, din etapa cu numarul 26.

Blackburn Rovers vine dupa doua dintre cele mai grele meciuri din ultimele etape, drept pentru care nu avea cum sa nu piarda, a fost 2-3 pe terenul celor de la Leeds si tot intr-o deplasare, in care a jucat sambata, a fost 0-3, la Sheffield, cu United. A fost a cincea etapa la rand in care nu reuseste sa castige, pe langa cele trei infrangeri, a mai bifat doua rezultate de egalitate, ceea ce inseamna ca a luat gol in fiecare duel. De asemenea, ocupa locul 15, cu 31 de puncte, dar are probleme destul de mari in ceea ce priveste apararea, pana in momentul de fata a luat 40 de goluri, cel putin cate unul in fiecare din ultimele noua runde.

West Bromwich continua sa fie cea mai ofensiva echipa, lucru pe care l-a aratat si in etapa anterioara, atunci cand a evoluat pe teren propriu si remizat la 1 contra lui Sheffield Wednesday, adversarul itnroducandu-si mingea-n proprie poarta. A fsost un punct de care avea mare nevoie, asta pentru ca a mai redus handicapul fata de echipele din fata ei si acum se afla pe locul 3, cu 46 de puncte, doua mai putine decat echipa de pe locul al doilea, Norwich si cinci in spatele liderului. Nu isi pune deloc problema deplasarilor, WBA in aceasta postura a reusit sa castige ultimele patru meciuri, infruntari in care a intalnit echipe din toate sferele Championship.

Chiar daca Rovers nu face cele mai bune meciuri ale ei, stiu ca pe teren propriu este o echipa care poate oricand produce surpriza, iar acest lucru s-a vazut bine si in tur, cand a luat un punct, 1-1 fiind atunci scorul. Cred ca si WBA si-a invatat lectia, astfel, astept sa avem un meci complicat, cu rasturnari de situatia, deci automat cel putin trei modificari de scor.

Pronostic ponturi pariuri Blackburn vs West Brom: peste 2.5 goluri, cota 1.78 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal