Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs Jerv – Eliteserien

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs Jerv

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs Jerv – Eliteserien

Bodo/Glimt vs Jerv este duelul ce inaugureaza etapa cu numarul 15 din Eliteserien. Partida va avea loc sambata, 23 iulie 2022, cu incepere de la ora 17:00, pe Aspmyra Stadium.

Operatorul online Betano o vede ca mare favorita pe campioana ultimelor doua editii de campionat, si le atribuie acestora o cota de doar 1.17 la victorie. Un meci cu cel putin 4 goluri pe tabela de marcaj ne asigura o cota ceva mai buna, 1.80.

Prezentare cote Betano – Bodo/Glimt vs Jerv

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs Jerv

Bodo/Glimt

In urma cu 3 zile s-au deplasat la Belfast, acolo unde au pierdut surprinzator in fata celor de la Linfield, scor 1-0 in prima mansa a turului 2 din preliminariile Champions League. Nu a fost o evolutie tocmai rea din partea elevilor lui Kjetil Knutsen care au dominat la mai toate capitolele, mai putin acolo unde conteaza, pe tabela de marcaj.

S-au intors cu toate cele 3 puncte in ultima runda de campionat disputata pe terenul nou-promovatei Ham-Kam. A fost un succes cu 2-0, iar ambele goluri au fost inscrise de Amahl Pellegrino care a ajuns la cota 10 in Eliteserien.

Sunt in continuare pe pozitia a patra in prima liga norvegiana, cu un total de 25 de puncte. Au un golaveraj foarte bun, +12, avand cel mai bun atac, gratie celor 30 de reusite de pana acum si 18 goluri incasate.

Alaturi de Rosenborg sunt sigurele formatii care nu au pierdut pe teren propriu in actuala stagiune de campionat.

Jerv

Desi au deschis scorul in meciul de acasa cu Sandefjord, formatia din Grimstad nu s-a ales cu nimic, fiind invinsa cu scorul de 1-2. A fost al doilea esec la rand pentru formatia antrenata de Arne Sandsto, dupa ce in urma cu doua etape au cedat greu la Trondheim, 3-2 in fata celor de la Rosenborg.

Aflati la doar prima experienta pe prima scena a fotbalului norvegian, lucrurile nu merg prea bine pentru ei. Sunt penultimi in clasament, cu un total de doar 11 puncte si un golaveraj foarte slab in acest moment, -15.

Felix Schroter este jucatorul cu cele mai bune cfire din tabara oaspetilor. Atacantul german a marcat de 4 ori si a oferit un assist in ultimele 5 aparitii pentru echipa.

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs Jerv

Bodo a avut un program incarcat in aceasta perioada, dar chiar si asa porneste clar cu prima sansa astazi. Oaspeti s-au intors doar cu singur punct din precedentele 6 deplasari, bilant deloc incurajator inaintea acestei confruntari.

Ponturi pariuri Bodo/Glimt vs Jerv – 1 si Peste 2.5 goluri –> Cota 1.40

More in Alte campionate