Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Bolivia vs Uruguay – Copa America

Ponturi pariuri Bolivia vs Uruguay

Ponturi pariuri Bolivia vs Uruguay – Copa America

Bolivia vs Uruguay este un meci programat sa se joace in data de 25 iunie, de la ora 00:00, pe „Arena Pantanal”, contand pentru runda a patra din grupele acestei editii de Copa America.

Dupa cum era de asteptat, Uruguay porneste ca favorita certa la casele de pariuri. La Betano, aceasta primeste cota 1.24 la victorie, in timp ce un succes al Boliviei ne poate aduce un castig de 15 ori mai mare.

Cotele de la Betano pentru Bolivia vs Uruguay

Bolivia

Daca ne raportam la performantele obtinute de aceasta in ultimii ani, putem spune fara retineri faptul ca este cea mai slaba nationala a Americii de Sud, asa ca nu este o surpriza faptul ca bookmakerii o dau ca „victima” in aceasta infruntare.

De la finala din 1997, nationala Boliviei a jucat la Copa America de opt ori. De-a lungul acestor participari, aceasta nu si-a trecut in palmares decat o singura calificare in fazele eliminatorii, in 2015.

La actuala editie, reprezentativa pregatita de Cesar Farias are un parcurs foarte slab. Dupa primele doua etape nu a obtinut niciun punct, astfel ca ocupa ultimul loc in clasament. A pierdut atat cu Paraguay, scor 3-1, cat si cu Chile, la scor minim.

Uruguay

Este mult peste adversra sa, din toate punctele de vedere, avand la dispozitie un lot mai valoros, avand de asemenea si un mare plus de experienta, jucand constant la turnee finale, unde rar dezamageste.

„La Celeste” detine recordul pentru cele mai multe titluri de Copa America, 15 la numar. Ultima data a triumfat insa in 2011, de atunci avand performante destul de modeste. In 2015 si 2019 juca sferturi, in timp ce in 2016 era eliminata inca din grupe.

La actuala editie, nationala lui Oscar Tabarez a inceput cu stangul. In prima runda, aceasta a pierdut la scor minim in fata Argentinei, remizand apoi cu Chile, scor 1-1. Cu un succes in aceasta disputa insa, si-ar asigura prezenta in faza sferturilor.

Ponturi pariuri Bolivia vs Uruguay

Diferenta de valoare dintre cele doua nationale este uriasa, Uruguay fiind mult mai puternica, asa ca avem pretentii de la aceasta. Dupa cum mentionam, o victorie i-ar asigura prezenta in sferturi, asa ca ne asteptam sa dea totul pe teren. Cum adversara este una modesta, mizam pe faptul ca se va impune in maniera categorica. Asadar, recomandam un pariu pe varianta „2 si peste 1,5 goluri”, la o cota de 1.44 oferita de Betano.

Ponturi pariuri Bolivia vs Uruguay: 2 si peste 1,5 goluri -> cota 1.44

CITESTE SI

More in Fotbal