Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Bourges vs Lyon – Cupa Frantei – 05.01.2019

Sambata, de la ora 21:55, pe “Stade Jacques-Rimbault” va avea loc ponturi pariuri Bourges vs Lyon, o partida din Cupa Frantei.

Bourges a incheiat anul trecut pe locul 6 in cea de-a cincea divizie de fotbal din Franta, lucru care e normal sa se intample asa, avand in vedere resursele limitate de care dispune Youssef Benghourieb, tehnicial acestei echipe. Pe de alta parte, putem sa o catalogam pe aceasta drept campioana norocului in primele doua tururi ale Cupei Frantei si spun acest lucru pentru ca de fiecare data cand a ajuns aici, s-a intamplat sa fie dupa s-au executat lovituri de departajare. Astfel, in ciuda unor adversari la fel de modest, Bourges a terminat 1-1 cu FA Troyes si Charltoise, insa, portarul a fost cel care a iesit in evidenta, acesta aparand mereu cate doua lovituri de la 11 m si a dus echipa mai departe.

Lyon este genul de echipa care nu te iarta de doua ori daca este cazul sa i se permita acest lucru, iar dovada stau rezultatele bune obtinute si faptul ca s-a calificat in primavara Champions League. De altfel, cand vine vorba despre competitiile intene, are si cateva trofee importante, printre care se numara si cinci cupe. Ultima oara cand aceasta a cucerit acest trofeu s-a intamplat in editia 2011/2012. Evident, tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua echipe, acel 1.07 din dreptul victoriei lui Lyon, pe care agentia de pariuri Unibet o pune la dispozitie, este una meritata, echipa fiind si intr-o usoara crestere.

Cupa Frantei aduce surprize, dar rareori se intampla ca o formatie de talia lui Lyon sa cedeze in disputele contra unei echipe de liga a cincea si tocmai aceasta diferenta de valoare ma astept sa isi puna amprenta inca din primele minute. Probabil ca Genesio o sa trimita in teren o echipa formata mai mult din rezerve, acestea fiind dornice de afirmare, o vor lua tare pe Bouges, suficient pentru ca la final sa vedem goluri, cel putin patru.

Pronostic ponturi pariuri Bourges vs Lyon: peste 3.5 goluri, cota 1.47 la Betfair

CITESTE SI

More in Fotbal