Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Bournemouth vs Brighton – FA Cup – 05.01.2019

Sambata, nu este etapa in Premier League, dar de la ora 14:30, are loc ponturi pariuri Bournemouth vs Brighton, un duel din turul al treilea al Cupei Angliei.

Bournemouth face unul dintre cele mai spectaculoase jocuri din Premier League si nu neaparat prin rezultate notabile, ci prin faptul ca Eddie Howe este un tehnician care practica fotbalul ofensiv, a cesta fiind pe lista larga a lui Manchester United, tocmai din acest motiv. Rezultatele obtinute pana acum au fost bune, faptul ca echipa se afla departe de zona rosie sigur este o realizare importanta, “ciresele” dupa acel 3-3 cu Watford, au urcat pe locul 12, cu 27 de puncte. Mai mult decat atat, jocul de pe terenul propriu ii convine mai mult, pe langa faptul ca este o marcatoare aproape constanta pe “Viality Stadium”, a si obtinut rezultate notabile contra echipelor de nivelul celei pe care urmeaza sa o intalneasca si sambata.

Brighton a oferit o replica pe masura in deplasarea de la Londra, unde a facut 2-2 cu West Ham United, asta in conditiile in care a condus cu 2-0. A fost un rezultat de bun augur pentru moralul “pescarusilor”, deoarece acestia au ajuns la trei meciuri consecutive fara esec, ceea ce este important pentru o asemenea echipa, care este mereu angrenata in lupta evitarea retrogradarii. Ce e drept, Chris Hughton nu ar refuza o eventuala calificare, dar nici nu astept sa vedem cea mai buna garnitura trimisa in teren, asta si pentru ca este mult mai important ce isi doreste sa faca in campionat si ar fi un moment potrivit ca titularii sa se odihneasca, tinand cont de programul incarcat pe care l-a avut.

Este genul de meci unde importanta terenului propriu trebuie sa isi spuna cuvantul si cred ca Bournemouth nu are voie sa rateze aceasta calificare. Cu toate ca au si varianta remizei, ceea ce inseamna ca meciul o sa se rejoace pe terenul lui Brighton, nu cred ca gazdele vor sta cu mainile in san si vor juca la un nivel foarte bun, pentru ca dupa fluierul final, Bournemouth sa fie cea care merge mai departe.

Pronostic ponturi pariuri Bournemouth vs Brighton: gazdele merg mai departe, cota 1.50 la Fortuna

CITESTE SI

More in Fotbal