Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Bradford City vs Shrewsbury – League One – 29.01.2019

Marti, 29 ianuarie, de la ora 21:45, pe “Valley Parade” se va disputa infruntarea din cadrul rundei cu numarul 27, Bradford City vs Shrewsbury, aceasta fiind o partida ramasa restanta.

Bradford City a avut foarte mari probleme inca de la inceputul sezonului, ea s-a invartit mereu in zona locurilor retrogradabile, fiind pentru foarte mult timp si codasa League One. Din pacate pentru ea nu se anunta deloc o perioada usoara, dar faptul ca abordeaza etapa din postura de penultima clasata, cu 28 de puncte, o face sa evolueze mai curajos. Cu atat mai mult cu cat intre ea si primul loc neutru sunt trei lungimi, cat si un meci restant. Moralul echipei este unul bun, Bradford City a reusit in etapa anterioara sa o scoata lejer la capat, 1-1 aratand tabela disputei cu Burton, Akpan fiind atunci cel care a inchis tabela si a inscris pentru City.

Shrewsbury este in forma, recent a reusit sa se faca cu un meci in plus in programul sau, dat fiind faptul ca a remizat la 2 cu o echipa de prima liga, Wolves, in saisprezecimile Cupei Angliei, iar meciul se va rejuca, dar cu ea in postura de echipa vizitatoare. Tot in deplasare a evoluat si in etapa anterioara, atunci cand a remizat la 0 cu Blackpool, intr-un joc in care ocaziile nu au lipsit, dar interventiile portarilor au pastrat portile intacte. A fost un rezultat care nu o avantajeaza, ultima data cand Shrewsbury a castigat in campionat a fost in urma cu mai bine de o luna si s-a intamplat in fata propriilor suporteri, 1-0 s-a impus aceasta in fata celor de la Coventry, dar nu trebuie sa ne mire, ea fiind ultima intr-un clasament al deplasarilor, cu o victorie, cinci remize si opt infrangeri.

Avantajul de a juca pe terenul propriu a fost concretizat in patru randuri din ultimele cinci asemenea partide de catre Bradford City. Astept sa vedem un meci care sa nu arate ca sunt echipe in suferinta, dar pana la fluierul de final sa se vada clar diferenta si dorinta de puncte, iar simplul avantaj de a juca pe terenul rporpiu sa fie de ajuns, iar Bradford City sa pastreze cel putin un punct pe “Valley Parade”.

Pronosticul nostru pentru Bradford City vs Shrewsbury: 1X, cota 1.43 la Unibet

More in Fotbal