Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Brazilia vs Ecuador – Copa America

Ponturi pariuri Brazilia vs Ecuador

Ponturi pariuri Brazilia vs Ecuador – Copa America

Confruntarea dintre Brazilia si Ecuador este una ce conteaza pentru ultima runda din grupele de la Copa America, urmand sa se joace in data de 28 iunie, de la ora 00:00, pe „Estádio Olímpico Pedro Ludovico”.

Dupa cum era de asteptat, Brazilia este favorita certa la casele de pariuri, fiind fara dubii echipa mai puternica. La Betano, aceasta primeste o cota de 1.36, in timp ce Ecuador are o cota de 9.75 la victorie.

Cotele de la Betano pentru Brazilia vs Ecuador

Brazilia

Daca ne raportam la valoarea lotului, dar si la evolutiile din ultima perioada, putem spune fara retineri ca este cea mai buna echipa din America de Sud, asa ca nu este o surpriza faptul ca porneste ca favorita certa in aceasta confruntare.

Reprezentativa condusa de Tite a triumfat la ultima editie de Copa America, pe care a si gazduit-o, asa cum se intampla in acest an. In actuala editie a inceput foarte bune, avand punctaj maxim dupa trei etape, asigurandu-si deja castigarea grupei.

Brazilienii au inceput cu un succes categoric in aceasta competitie invingand Venezuela cu 3-0. A urmat apoi o noua victorie clara, cu Peru, pe care au invins-o cu 4-0, pentru ca in ultima runda sa se impuna cu 2-1 in fata Columbiei, in fata careia s-a vazut condusa.

Ecuador

Este o nationala decenta, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, din orice punct de vedere, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca outsidera in aceasta confruntare.

Nationala lui Gustavo Alfaro nu a mai reusit performante notabile in ultimii ani, ultima fiind calificarea la mondial, in 2014. De atunci a luat parte la trei turnee finale, la doua dintre ele fiind eliminata in grupe.

La aceasta editie de Copa America este fara succes, adunand doua puncte dupa trei etape. A inceput cu stangul, pierzand cu Columbia la scor minim, remizand apoi cu Venezuela si Peru, de fiecare data cu acelasi scor, 2-2.

Ponturi pariuri Brazilia vs Ecuador

Diferenta de valoare dintre cele doua nationale este categorica, Brazilia fiind net superioara. Desi nu mai are obiectiv in acest meci, ne asteptam sa isi respecte blazonul si sa joace pentru victorie. Asadar, bazandu-ne pe valoarea sa, vom miza pe faptul ca va face spectaco, de aceea mizam pe faptul ca va marca minim doua goluri.

Ponturi pariuri Brazilia vs Ecuador: Brazilia peste 1,5 goluri -> cota 1.52

CITESTE SI

More in Fotbal