Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Brazilia vs Germania – Jocurile Olimpice

Ponturi pariuri Brazilia vs Germania

Ponturi pariuri Brazilia vs Germania – Jocurile Olimpice

Brazilia si Germania vor re-edita finala ultimei editii de la Jocurile Olimpice, de data aceasta urmand sa se intalneasca in faza grupelor, joi, de la ora 14:30, pe “Yokohama Stadium”.

Conform cotelor oferite de casele de pariuri, Brazilia este favorita, primind cota 2.10 la Betano. De partea cealalta, pentru un succes al Germaniei avem o cota de 3.70.

Cotele de la Betano pentru Brazilia vs Germania

Brazilia

Este una dintre principalele favorite la castigarea turneului olimpic de fotbal, ce-i drept, avand un lot suficient de valoros incat sa poata spera la cucerirea medaliei de aur.

Pe brazilieni este si o oarecare presiune, avand in vedere faptul ca la ultima editie au reusit sa triumfe. Acestia au castigat mai intai o grupa cu Danemarca, Irak si Africa de Sud, trecand apoi de Columbia, Honduras si Germania. Asadar, si-au adjudecat prima medalie de aur din istorie.

Inainte de Jocurile Olimpice, nationala Braziliei a jucat la turneul pre-olimpic, unde nu s-a descurcat rau. Aceasta a castigat mai intai o grupa cu Uruguay, Bolivia, Paraguay si Peru, reusind patru victorii in patru meciuri. In grupa finala a terminat apoi a doua, sub Argentina, asigurandu-si astfel calificarea la turneul olimpic.

Germania

Desi este un nume greu in fotbalul mondial, nationala Germaniei nu este pe lista scurta a favoritelor la castigarea medaliei de aur. Nu are un lot rau, insa este sub nivelul Braziliei, asa ca nu este de mirare faptul ca porneste cu sansa a doua.

Nemtii au in palmares o medalie de aur, cucerita insa in 1976, la Montreal. La ultima editie, acestia au atins ultimul act al turneului, pierzand insa chiar cu Brazilia, in urma loviturilor de departajare.

Pentru a se califica la Jocurile Olimpice, Germania a fost nevoita sa atinga minim semifinalele Campionatului European U21 din 2019. Aceasta a ajuns chiar pana in ultimul act, unde a pierdut insa cu Spania.

Ponturi pariuri Brazilia vs Germania

Consideram ca Brazilia este o nationala mai buna, din punct de vedere al valorii, asa ca avem asteptari de la aceasta. E drept, Germania este capabila sa puna probleme, iar in aceasta disputa nu este exclus sa inscrie. Asadar, asteptam un duel spectaculos, insa in care Brazilia va obtine un rezultat pozitiv, de aceea recomandam un pariu combinat, la o cota foarte buna de 1.75.

Ponturi pariuri Brazilia vs Germania: 1X si peste 1,5 goluri -> cota 1.75

CITESTE SI

More in Alte campionate