Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Brazilia vs Spania – Jocurile Olimpice

Ponturi pariuri Brazilia vs Spania

Ponturi pariuri Brazilia vs Spania – Jocurile Olimpice

Sambata, in data de 7 august, de la ora 14:30, Brazilia si Spania se vor intalni pe “International Stadium” din Yokohama, in finala turneului olimpic de fotbal.

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, Brazilia este cotata cu prima sansa in aceasta confruntare. La Betano, aceasta primeste cota 2.70, in timp ce Spania are cota 3.10 la victorie.

Cotele de la Betano pentru Brazilia vs Spania

Brazilia

“Selecao” este din nou in finala unui turneu olimpic, reusind aceasta performanta pentru a treia oara la rand. In 2012, aceasta castiga medalia de argint, pierzand cu Mexic, in timp ce in 2016, chiar in Brazilia, invingea Germania pentru prima sa medalie de aur.

La editia actuala, reprezentativa condusa de André Jardine a inceput in forta. In primul meci, aceasta s-a impus categoric in fata Germaniei, castigand cu 4-2. A urmat apoi o remiza surprinzatoare cu Coasta de Fildes, scor 0-0, pentru ca in ultimul meci din grupe sa invinga Arabia Saudita cu 3-1.

Calificata de pe primul loc in sferturi, Brazilia a intalnit-o pe Egipt, pe care a invins-o, insa doar cu 1-0. In penultimul act al turneului a dat piept cu Mexic, cu care a remizat la scor alb, impunandu-se la penalty-uri.

ECHIPA PROBABILA: Santos; Arana, Carlos, Nino, Alves; Guimaraes, Luiz; Richarlison, Claudinho, Paulinho; Antony.

“Chiar daca am avut multe momente mari in cariera mea, tinand cont de faptul ca acesta este primul meu turneu olimpic, pot spune ca am fluturi in stomac.” – declara Dani Alves, capitanul Braziliei, inainte de Jocurile Olimpice.

Spania

Inca dinaintea inceperii turneului final era vazuta ca una dintre marile favorite la castigarea medaliei de aur, ce-i drept, avand la dispozitie si un lot foarte bun, cu care isi permite sa spere la castigarea turneului.

Din 1992, de cand gazduiau Jocurile Olimpice, ibericii nu au mai castigat medalia de aur. De atunci, acestia au jucat o singura finala, in 2000, cand pierdeau cu Camerun. La editia actuala nu putem spune ca impresioneaza neaparat. Au castigat la randul lor grupa, insa nu fara emotii, terminand cu cinci puncte, la un punct de urmatoarele doua clasate.

Dupa ce in grupe a invins Australia si a remizat cu Egipt si Argentina, Spania a terminat la egalitate si cu Coasta de Fildes in sferturi. S-a impus insa in extra-time, castigand cu un categoric 5-2. De asemenea, a obtinut un egal si in semifinala cu Japonia, impunandu-se din nou in reprizele aditionale, scor 0-1.

ECHIPA PROBABILA: Simon; Cucurella, Torres, Garcia, Gil; Zubimendi, Pedri, Merino; Asensio, Oyarzabal, Olmo.

Ponturi pariuri Brazilia vs Spania

Nu este exclus ca meciul sa se duca in prelungiri, fiind foarte echilibrat. Tinand insa cont de numele din teren, ne asteptam ca spectacolul sa atinga cote inalte, iar golurile sa nu lipseasca. Asadar, pornind de la premisa ca ambele vor inscrie, mizam pe varianta “peste 1,5 goluri”. Recomandarea noastra primeste o cota foarte buna de 1.60 la Betano.

Ponturi pariuri Brazilia vs Spania: peste 1,5 goluri -> cota 1.60

CITESTE SI

More in Alte campionate