Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Brentford vs Ipswich – Championship

Ponturi pariuri Brentford vs Ipswich: miercuri, 10 aprilie, de la 21:45, la Londra, pe “Griffin Park” urmeaza sa se dispute Brentford vs Ipswich. Este duelul pe care runda cu numarul 41 il programeaza.

Din nou are probleme in a se impune

Din nou Brentford are parte de o cadere inexplicabila. Pe fondul unui program deloc usor, echipa londoneza a ajuns la cinci etape consecutive fara succes. La sfarsitul saptamanii trecute a dat trei goluri, dar au fost insuficiente pentru a se impune. Jocul contra lui Derby County s-a terminat 3-3, suficient cat sa ramana pe locul 14, cu 51 de puncte. Marcheaza destul de multe, pentru o echipa aflata la mijlocul clasamentului are 63 de goluri si 56 primite.

Francezul Neal Maupay este omul care a fost cel mai des aplaudat. Pentru al doilea sau sezon in tricoul lui Brentford, a ajuns la 21 de goluri. Maupay a dat gol si in remiza de la finalul saptamanii trecute.

  • Daniel Bentley si Yoann Barbet sunt accidentati.
  • Echipa probabila: Daniels – Dalsgarrd, Jeanvier, Ngoyo, Odubajo, Mokotjo, Sawyers, Henry – Benrahma, Watkins – Maupay

Ponturi pariuri Brentford vs Ipswich – Championship

Ultimele meciuri in Championship

Ipswich mai reuseste sa ciupeasca cate un succes, dar chiar si asa situatia ei este cunoscuta de etape bune. Este in continuare pe ultimul loc, cu 27 de puncte, la 13 lungimi in spatele ultimului loc neutru. Cum au mai ramas in joc 18 puncte maxim posibile, sansele sa retrogradeze matematic dupa urmatoarele doua runde sunt foarte mari.

In etapa trecuta a fost derby-ul suferintei, aceasta a reusit sa dispuna cu 2-1 de Bolton Wanderers. Ambele goluri au venit inca din prima repriza si au apartinut lui Collin Quaner. Totodata, a fost a doua victorie pe care Ipsiwch a obtinut-o in cele douazeci de meciuri avute in deplasare.

  • Jonathan Walters, Grant Ward, Jordan Spence, Freddie Sears, Will Keane nu vor juca, fiind accidentati.
  • Echipa probabila: Bialkowski – Bree, Chambers, Collins, Kenlock – Dozzell, Skuse, Chalobah – Edwards, Quener, Judge

Meciul din tur a fost unul in care ocaziile n-au lipsit, 1-1 fiind scorul final. Acum, faptul ca se joaca la Londra e normal sa o faca pe Brentford favorita. Totusi, as vrea sa evit cota de 1.46 pe care Brentford o primeste pentru victorie, mi se pare ca este un meci in care orice este posibil. In acest context, astept ca Ipswich sa inscrie si ea, astfel sa avem din nou un meci in care ambele sa marcheze si probabil, cel putin trei modificari de scor.

Ponturi pariuri Brentford vs Ipswich: peste 2.5 goluri, cota 1.65 la Betano

CITESTE SI

More in Alte campionate