Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Brest vs RC Strasbourg – Ligue 1

Ponturi pariuri Brest vs RC Strasbourg

Ponturi pariuri Brest vs RC Strasbourg – Ligue 1

Sambata, 7 mai 2022, de la ora 18:00, pe Stade Francis-Le Ble, Brest primeste vizita celor de la RC Strasbourg in cadrul etapei cu numarul 36 din Ligue 1.

Trupa lui Julien Stephan porneste usor favorita in aceasta confruntare, iar casele de pariuri online ne dau o cota de 1.78 pentru un succes al lor astazi. De luat in considerare si cota de 1.91 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Brest vs RC Strasbourg

Ponturi pariuri Brest vs RC Strasbourg

Brest

„Piratii” sunt intr-o forma excelenta pe acest final de stagiune. In ultima partida de campionat au castigat in fata nou-promovatei Clermont, scor 2-0, desi au jucat cu un om mai putin inca din minutul 22, dupa eliminarea lui Romain Del Castillo.

Cu 3 succese la rand in campionatul intern, se pozitioneaza pe 11 in momentul de fata, cu un total de 48 de puncte si detin un golaveraj negativ, -3, avand doar 45 de goluri marcate si 48 incasate. Aceasta partida nu are nici o miza pentru ei, insa acest lucru se aplica si in precedentele 3 jocuri in care au jucat un fotbal foarte solid.

S-au intors cu mana goala de pe Stade de la Meinau, acolo unde au pierdut 3-1 cu RC Strasbourg.

Echipa probabila: Bizot; Pierre-Gabriel, Herelle, Chardonnet, Brassier; Honorat, Lasne, Belkebla, Belaili; Mounie, Satriano

RC Strasbourg

Nu au avut o evolutie deloc rea contra campioanei din acest sezon PSG in runda precedenta. Au facut doar 3-3, insa este de remarcat faptul ca au izbutit sa revina de la 1-3 in favoarea parizienilor. Ultimul succes pe teren strain dateaza de pe 13 februarie 2022, de la uun 0-1 cu Angers.

Chiar daca nu au bifat prea multe succes in ultima vreme, au ramas in preajma locurilor de cupe europene, la 3 puncte distanta. Sunt pe pozitia a sasea, cu 3 etapa ramase de disputat, avand in cont 57 de puncte si un golaveraj pozitiv, +19.

Echipa probabila: Sels; Caci, Nyamsi, Le Marchand, Perrin, Lienard; Bellegarde, Prcic; Thomasson; Ajorque, Gameiro

Ponturi pariuri Brest vs RC Strasbourg

Echipa mai motivata sa castige astazi cu siguranta este Strasbourg, insa nu cred ca Brest se va preda prea usor si le vor pune probleme in obtinerea celor 3 puncte. Ma voi duce pe un pronostic pe goluri la o cota destul de buna.

Ponturi pariuri Brest vs RC Strasbourg – Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.52

CITESTE SI

More in Fotbal