Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Bristol City vs Brentford – Championship – 26.12.2018

Daca este 26 decembrie, atunci este Boxing Day si acest lucru vine sa ne aduca etapa in Championship, programata de la ora 17:00, ponturi pariuri Bristol City vs Brentford este duelul care se va disputa.

Bristol City nu trebuie sa isi faca griji in ceea ce priveste retrogradarea, este o echipa mai buna decat ceel care au acest probleme, dar evident ii trebuie mai multa determinare in ceea ce priveste ofensiva, deoarece mereu a avut mici probleme in acest sens. S-a intamplat si in etapa trecuta, cand a remizat la 1 cu Derby County, dar au fost cateva ocazii pe care putea lejer sa le transforme in gol. Partea buna este ca nu a mai pierdut de cinci etape si in tot acest timp si-a trecut in cont doua victorii si trei rezultate de egalitate, marcand cel putin un gol in fiecare dintre dueluri. Ea ocupa locul 13 in acest moment, cu 31 de puncte, la sapte lungimi in spatele ultimului loc care o trimite in playoff.

Brentford continua sa se bucure de jocurile de pe teren propriu, a reusit in etapa trecuta sa obtina un nou succes, al saselea din acest sezon, asta dupa ce a trecut cu 1-0 de Bolton Wanderers, fiindu-i suficient pentru a se indeparta putin de zona rosie, acum ocupand locul 18, cu 25 de puncte, sase mai multe decat primul loc ce o trimite in Leaugue One. Este, desigur, o echipa cu potential, dar trebuie sa arate asta si in deplasare, acolo unde pana acum inca nu a reusit sa castige, facand ca mereu sa joace cu presiune asupra ei, dat fiind faptul ca in decurs de 11 asemenea intalniri, are cinci rezultate de egalitate si sase infrangeri, avand aproape un numar dublu de goluri primite decat numarul celor inscrise.

Fara indoiala este un meci de la care asteptarile mai mari apartin echipei gazda, dar avand in vedere acest lucru, merg pe firul jocurilor ofensive facute de Brentford si cred ca din nou greselile isi vor face parte in defensiva sa, dar nu fara ca londonezii sa iasa si ei la rampa. In alta ordine de idei, contrar partidei din tur, cand Bristol s-a impus cu 1-0, merg pe cel putin cate un gol de fiecare echipa.

Pronostic ponturi pariuri Bristol City vs Brentford: ambele marcheaza, cota 1.65 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal