Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Bristol Rovers vs Peterborough – League One – 29.01.2019

Marti, 29 ianuarie, de la ora 21:45, pe “Memorial Stadium” se va disputa Bristol Rovers vs Peterborough, o partida care a ramas restanta din runda cu numarul 27 din League One.

Bristol Rovers nu mai spune multe fotbalului din League One, cu toate ca este o echipa cu vechime, obisnuita cu performanta, insa, pentru moment se lupta sa nu retrogradeze. Se afla pe locul 22, cu 28 de puncte, cu trei lungimi mai putine decat primul loc neutru si daca va evolua cum a facut-o in ultima runda sigur nu poate face acest pas mare pe care si-l doreste de cateva etape.  In etapa anterioara nu a stiut cum sa puna problema in fata celor de la Wycombe, drept pentru care si disputa de pe “Memorial Stadium” s-a incheiat cu un esec, 0-1. Nu acela a fost ultimul meci oficial, asta pentru ca Bristol Rovers a reusit recent sa faca o partida excelenta in sferturile de finala ale EFL Trophy, trecand cu 3-0 de Port Vale, urmand sa joace in penultimul act cu Portsmouth, pe 26 februarie.

In tabara cealalta, Peterborough este intr-o scadere evidenta, aceasta ajungand la trei meciuri consecutive fara succes, si mult mai apasator este ca nu a reusit sa inscrie in tot acest timp. In runda anterioara a iesit cu capul sus, desi a facut 0-0, cu Charlton, intr-un meci jucat pe terenul propriu, dar ambele sunt in lupta pentru play-off. Peterborough are nevoie de un rezultat bun, pentru ca se afla pe locul 6, cu 48 de puncte, cu doua mai multe decat echipa imediat clasata sub ea, Doncaster si asta in conditiile in care are un meci in plus fata de rivala ei. De asemenea, postura de a juca in deplasare este in favoarea ei, intr-un clasament al acestor dueluri se afla pe locul al doilea, cu 27 de puncte stranse din 42 maxim posibile.

Un duel intre cele doua echipe a fost mereu sortit spectacolului, in ultimele sase meciuri de fiecare data am avut parte de goluri venite din partea ambelor formatii. La fel au evoluat lucrurile si in tur, Peterborough si-a aratat atunci nivelul bun, castigand cu 2-1. In alta ordine de idei, desi Peterborough nu a inscris in ultimele trei meciuri oficiale, cred ca jocul permisiv prestat de Bristol Rovers, astept sa vedem cel putin cate un gol din nou, din partea celor doua formatii.

Pronosticul nostru pentru Bristol Rovers vs Peterborough: ambele marcheaza, cota 1.70 la Betano

More in Fotbal