Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi pariuri Bury vs Northampton – League Two

Ponturi pariuri Bury vs Northampton: luni, 22 aprilie, de la ora 17:00, pe “Gigg Lane” are loc Bury vs Northampton, meci din etapa a 44-a.

Promovarea directa ramane obiectivul principal

S-au pierdut puncte importante in ultimele etape, iar asta o poate costa promovarea. La fel s-a intamplat si in etapa trecuta, atunci cand a cedat cu 1-3. A avut atunci meci la Newport, fiind a patra infrangere din ultimele cinci etape. in acest context, se afla pe locul 4, cu 74 de puncte, unul mai putin decat MK Dons, echipa din fata ei.

Cum promovarea directa ramane inca obiectivul sau principal, se asteapta o replica solida. Bury pe terenul propriu a evoluat bine, in 21 de meciuri are 13 victorii. Mai mult decat atat, a si marcat multe goluri, avand cel mai bun atac din League One. Maynard si O’Shea sunt cei mai buni marcatori, cei doi avand 35 de goluri inscrise.

  • Echipa probabila: Murphy – Aimson, Wharton, Stokes – Adams, O’Connell, Rossiter, Moore – O’Shea – Maynard, Telford

A intrat deja in vacanta

Situatia celor de la Northampton permite ca echipa sa intre deja in vacanta. Se afla pe locul 15, cu 57 de puncte, departe de promovare si de retrogradare. Mai mult decat atat, in etapa trecuta a jucat bine.  Actiunile avute s-au incheiat cu brio, iar ea a bifat a 13-a victorie stagionala. S-a impus cu 3-1 contra lui Macclesfield.

Avand in vedere ca Bury vrea sa promoveze, astept un joc foarte bun din partea ei. Este echipa mai buna si joaca si pe terenul propriu. Exista posibilitatea sa avem un meci spectaculos, pe terenul lui Bury am avut meciuri cu scor record.

  • Echipa probabila: Cornell – Goode, Pierre, Turnbull – Hoskins, Foley, Bowditch, Pollock, Cox – Morias, Powell

In tur am avut un meci nul, 0-0 s-a terminat atunci jocul. Acum exclud aceasta varianta, pentru ca gazdele au nevoie de succes. In acelasi timp, pare sa fie echipa mai buna. Trebuie pus in balanta si faptul ca Northampton este deja in vacanta. Jucatorii se gandesc la pauza dintre sezoane, pentru ca si-au indeplinit sezonul.

Ponturi pariuri Bury vs Northampton: gazdele castiga, cota 1.65 la Unibet

More in Alte campionate