Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Cagliari vs Spezia – Serie A

Ponturi pariuri Cagliari vs Spezia

Ponturi pariuri Cagliari vs Spezia – Serie A

Confruntarea dintre Cagliari si Spezia este una programata sa se joace luni seara, de la ora 19:30, pe “Sardegna Arena”, aceasta contand pentru prima etapa din campionatul Italiei.

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, Cagliari porneste cu prima sansa in aceasta infruntare. La Betano, aceasta primeste cota 1.95, in timp ce pentru un succes al celor de la Spezia avem cota 3.80.

Cotele de la Betano pentru Cagliari vs Spezia

Cagliari

Este una dintre echipele de pluton din cadrul campionatului italian, ce nu are la dispozitie un lot suficient de puternic incat sa emita pretentii, astfel ca si in aceasta stagiune se va lupta pentru mentinerea in primul esalon.

In editia precedenta de Serie A, “ros-albastrii” nu au stralucit, insa, ce-i drept, nici nu aveau asteptari mari. Acestia au terminat in a doua jumatate a clasamentului, pe locul 16, la patru puncte de zona retrogradarii.

Cei de la Cagliari au jucat deja un meci oficial in aceasta stagiune, incepand cu dreptul. In urma cu o saptamana, acestia au jucat in Cupa Italiei cu Pisa, pe care au invins-o lejer cu 3-1, pe teren propriu.

ECHIPA PROBABILA: Cragno; Ceppitelli, Godin, Carboni; Zappa, Marin, Strootman, Dalbert; Pedro, Pereiro; Pavoletti.

Spezia

Daca ne raportam la valoare, putem spune fara retineri faptul ca este sub nivelul adversarei sale, fiind de asemenea dezavantajata si de faptul ca joaca in deplasare, asa ca nu este o surpriza faptul ca porneste cu sansa a doua la casele de pariuri.

Gruparea vizitatoare a avut un parcurs ceva mai bun decat al adversarei sale in sezonul precedent. Aceasta a terminat chiar peste Cagliari in clasament, pe locul 15, la doua puncte distanta.

La fel ca adversara sa, Spezia a inceput cu dreptul in actuala stagiune. In primul meci oficial, aceasta s-a impus cu un categoric 1-3 in deplasarea de la Pordenone, in Cupa Italiei.

ECHIPA PROBABILA: Zoet; Hristov, Nikolau, Erlic; Amian, Kovalenko, Maggiore, Bastoni; Verde, Mraz, Colley.

Ponturi pariuri Cagliari vs Spezia

Consideram ca cei de la Cagliari au un plus de valoare, iar de asemenea, beneficiind si de avantajul propriului teren, ne asteptam ca in aceasta infruntare sa faca o figura frumoasa. In acelasi timp, anticipam si un meci spectaculos, in care reusitele nu vor lipsi. Asadar, vom alege un pariu combinat, la o cota foarte buna de 1.65 oferita de cei de la Betano.

Ponturi pariuri Cagliari vs Spezia: 1X si peste 1,5 goluri -> cota 1.65

CITESTE SI

More in Fotbal