Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Cambridge United vs Crawley – League Two – 26.12.2018

Miercuri, de la ora 15:00, pe “Abbey Stadium” avem infruntarea ponturi pariuri Cambridge United vs Crawley, duel din etapa cu numarul 24, prima din returul League Two.

Cambrige United vine dupa un nou meci foarte slab, aceasta nu a reusit la finalul saptamanii trecute sa conteze in fata celor de la Morecambe, duel in care a fost invinsa la scor de neprezentare. Nu este pentru prima data cand se intampla acest lucru in ultimul timp, fiind pentru a saptea oara consecutiv cand joaca intr-un meci oficial si nu poate castiga. De asemenea, in League Two este in cursa pentru evitarea retrogradarii, se afla pe locul 22, cu 20 de puncte, cu trei mai putine decat Macclesfield, echipa care se afla pe ultimul loc. Are probleme si in ceea ce priveste numarul de goluri inscrise, Cambridge United a dat pana in prezent 19 goluri, de doua ori mai putine decat numarul celor inscrise de catre adversari.

De partea cealalta, Crawley Town nu a iesit nici ea mai mult in relief, astfel in etapa trecuta a avut aceeasi soarta precum echipa pe care urmeaza ca miercuri sa o intalneasca. A evoluat pe terenul propriu, unde a pierdut cu 2-3 in fata celor de la Carlisle, asta dupa ce Poleon a fost cel care a inscris ambele goluri. A fost a patra infrangere stagioanala acesteia, Town se afla pe locul 17, cu 26 de puncte, dar lucrurile incep sa fie foarte grele pentru ea, avand in vedere ca sunt sase lungimi intre ea si adversara de miercuri. Mai mult decat atat, Crawley Town este si echipa care in deplasare are un bilant foarte slab, din zece asemenea jocuri a pierdut in opt dintre randuri, iar cel mai recent meci castigat a venit pe 8 septembrie, intr-un 1-0 cu liderul actual, Lincoln.

In meciul din tur am avut o victorie a celor de la Crawley, insa, intre ele mereu a contat mai mult statutul de echipa gazda. Per total ma astept sa vedem un meci mult mai artagos decat atunci, avand in vedere ca s-a intrat in a doua jumatate, drept pentru care si lucrurile se complica, iar aici Cambridge United cred ca iese mai bine, ea beneficiind si de avantajul terenului propriu.

Pronostic ponturi pariuri Cambridge United vs Crawley: 1X pauza / 1X final, cota 1.41 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal