Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Canet Roussillon vs Monaco – Cupa Frantei – 06.01.2019

Duminica, 15:15 este ora la care se vor infrunta ponturi pariuri Canet Roussillon vs Monaco, duel din cadrul rundei a treia din Cupa Frantei.

Infiintata in 1934, Canet Roussillon nu a reusit nimic notabil pana in acest moment al istoriei sale, dar nu ne surprinde, pentru ca nici in liga unde evolueaza nu se prezinta mai bine. In editia anterioara a incheiat pe locul 4, evident, unde amatorismul este in floare. De altfel, in ciuda unei evolutii deloc sigure pe ea in campionatul intern, Canet Roussillon a reusit sa faca spectacol in cele doua tururi deja disputate in Cupa Frantei, reusind sa lase acasa echipe tot considerate de amatori. De fiecare data plecata din postura de echipa gazda, aceasta a reusit sa treaca cu 2-1 de Bezier si 4-2 contra celor de la Frejus, dar de fiecare data repriza mai spectaculoasa a fost a doua.

AS Monaco este intr-un declin permanent, dar conducerea clubului a pregatit cateva mutari interensate sau cel putin asa a speculat presa de profil din Hexagon. Are nevoie de ceva care sa schimbe total fata echipei antrenate de Thierry Henry si spun acest lucru peste ca de etape bune se afla pe locuri retrogradabile, aflandu-se pe penultimul loc, cu 13 puncte, la patru lungimi in spatele primului loc neutru. Anul trecut a reusit sa-l incheie din genunchi, dupa ce a pierdut cu 0-2 meciul pe care l-a avut jucand acasa, contra celor de la Guingamp, in duelul celor mai slabe doua formatii clasate din Ligue 1, drept pentru care si defensiva este una dintre cele mai accesibile.

Este pentru prima oara in istoria celor doua echipe cand acestea se vor duela, dar asa cum foarte bine ne putem da seama si dupa cote, clar favorita meciului este AS Monaco. Aflata intr-o perioada destul de nefasta, nu pot sa-mi imaginez o noua infrangere contra unei formatii de liga a 5-a, de amatori. Una peste alta, cred ca e momentul ca Monaco sa-si puna in practica jocul pe care trebuie sa-l aiba in Ligue si in acest conditii, Canet Roussillon sa fie o simpla spectatoare la meci, scorul sa fie si el unul pe masura.

Pronostic ponturi pariuri Canet Roussillon vs Monaco: peste 2.5 goluri, cota 1.43 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal