Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Charlton vs Luton – League One

Ponturi pariuri Charlton vs Luton: sambata, de la ora 17:00, pe “The Valley” are loc Charlton vs Luton, cel mai tare meci al rundei cu numarul 42 din League One.

Armata rosie marsaluieste spre Championship

Charlton pleca una dintre favorite la revenirea in liga secunda, acolo de unde a si retrogradat. A jucat bine, convingator, in ritmul ei normal as spune si acum se afla pe locul 5, cu 76 de puncte. Teoretic, duce o lupta pentru promovarea directa, sunt patru lungimi intre ea si Sunderland, formatia de pe locul secund.

In etapa trecuta din nou a reusit sa castige, ajungand la 22 asemenea rezultate consecutive. De altfel, in ultimele zece etape a scapat neinvinsa, reusind sase victorii si alte patru rezultate de egalitate. Mai mult decat atat, Charlton a punctat in ceea ce priveste defensiva. Desi nu este o echipa care sa inscrie mult, primeste putine goluri si asta a salvat-o de cele mai multe ori.

  • Echipa probabila: Phillips – Dijksteel, Bauer, Pearce, Purrington – Pratley – Aribo, Cullen – Lapslie – Taylor, Vetokele

Luton, echipa cu cele mai bune cifre din acest sezon

Luton Town si daca pierde acest duel nu are cum sa fie detronata din fotoliul de lider. Are 87 de puncte, cu sapte lungimi peste Sunderland, dar are si un meci mai mult. Forma de moment este buna buna, cu toate ca in etapa trecuta a facut egal. A fost 2-2 contra celor de la Blackpool, intr-un meci in care a deschis scorul, a ramas in zece si a fost nevoita apoi sa egaleze.

Totodata este vorba si despre o echipa care nu mai pierde de foarte mult timp. Luton Town este echipa cu cele mai putine infrangeri la activ. Cel mai recent meci pe care l-a pierdut intr-un meci din campionat a fost in urma cu sase luni, intr-un 2-3 cu Barnsley, evident, tot in deplasare.

  • Echipa probabila: Shea – Stacey, Bradley, Pearson, Justin – Shinnie, Ruddock, Berry – Lee, Thorne – LuaLua

Spectacolul a fost la ordinea zilei in tur, atunci tabela meciului a indicat 2-2. Dupa forma si ambitiile pe care ele le au, Charlton vs Luton ma astept sa fie un nou meci spectaculos. Cele doua ofensive sa iasa la rampa, sa aiba ocazii si pana la final sa inscrie cel putin cate un gol de fiecare parte.

Ponturi pariuri Charlton vs Luton: ambele marcheaza, cota 1.81 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate