Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Clermont vs Troyes – Ligue 1

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers

Ponturi pariuri Clermont vs Troyes – Ligue 1

Cele doua nou-promovate de anul acesta, Clermont si Troyes, se intalnesc pentru prima oara in Ligue 1, duminica, 15 august 2021, in cadrul rundei cu numarul 2.

Dupa evolutia din prima etapa in fata celor de la Bordeaux, echipa gazda porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, primind din partea agentiilor de pariuri online o cota de 2.05. un eventual succes ne-ar aduce un profit de 3.70 mai mare.

Prezentare cote Betano – Clermont vs Troyes

Ponturi pariuri Clermont vs Troyes

Clermont

Au reusit sa bifeze o victorie istorica pe Matmut Atlantique, scor 0-2, fiind primul lor triumf obtinut vreodata in Ligue 1. De remarcat faptul ca au reusit sa cadreze 10 suturi pe poarta celor de la Bordeaux. Asa cum va spuneam si in avancronica de saptamana trecuta, au lotul cel mai slab cotat din primul esalon francez, valorand in acest moment, putin sub 25 de milioane de euro.

Cu siguranta moralul si incredere in propriile forte sunt la un nivel inalt in cadrul lotului, si cred ca o prima victorie in fata propriilor suporteri ar insemna foarte mult pentru o echipa aflata la inceput de drum pe prima scena a fotbalului francez.

Au reusit sa castige scor 2-1 pe Stade Gabriel Montpied in fata celor de la Troyes, chiar in acest an, dar in Ligue 2.

Echipa probabila: Desmas; Zedadka, Hountondji, Ogier, N’Simba; Gastien, Samed, Dossou, Berthomier, Allevinah; Bayo

Troyes

Desi au revenit cu o infrangere in Ligue 1, scor 1-2, in fata celor de la PSG, nu putem considera ca trupa lui Laurent Batlles s-a descurcat foarte rau la revenirea in prima liga franceza.Au suferit 3 infrangeri in ultimele 4 meciuri jucate.

Lotul este ceva mai bine cotat fata de adversara sa, valorand in acest moment aproximativ 42 de milioane de euro.

A fost formatia cu cel mai bun parcurs din deplasare in editia precedenta de Ligue 2. 

Echipa probabila: Gallon; Azamoum, El Hajjam, Giraudon; Kabore, Kouame, Tardieu, Chambost, Kone; Ripart, Touzghar

Ponturi pariuri Clermont vs Troyes

Cele doua nu isi doresc in primul rand sa nu piarda acest duel, avand in vedere ca vorbim de doua nou-promovate. Increderea si moralul sunt clar de partea gazdelor, insa nici Troyes nu a facut o partida deloc rea cu PSG, chiar daca au pierdut in cele din urma. Un rezultat de egalitate la pauza sau la final pare foarte plauzibil in acest duel.

Ponturi pariuri Clermont vs Troyes: Pauza sau Final X –> Cota 1.65

More in Fotbal