Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Colchester vs Stevenage – League Two – 26.12.2018

Miercuri, 26 decembrie, in Anglia este fotbal, iar League Two ne propune meciul ponturi pariuri Colchester vs Stevenage, infruntare din runda cu numarul 24.

Colchester a fost una dintre echipele care au reusit in etapa trecuta sa produca surpriza, golul pe care Luke Prosser l-a dat a fost singurul al jocului din deplasare cu Milton Keynes. A fost de bun augur, fiind a treia victorie din ultimele patru runde, dar nu este deloc intamplator, avand in vedere ca se afla pe locul al treilea in League Two, unul promovabil, cu 41 de puncte, la doar doua lungimi de echipa de pe locul secund. Totusi, terenul la varf este unul moale, deoarece un eventual semiesec o poate scoate in afara locurile direct promovabile. Un avantaj nesperat este acela ca va juca pe terenul propriu si acolo a mers bine, pe langa faptul ca 25 dintre puncte au revenit in urma partidelor cu rol de gazda, ultima data a pierdut aici in urma cu aproape trei luni, intr-un 1-2 cu Bury.

De partea cealalta, Stevenage este genul de formatie care cu greu poate sa te incurce si zic asta pentru ca mereu s-a intamplat ca jucand in deplasare sa faca figuratie. Pe de alta parte, forma de moment cred ca descrie cel mai bine situatia echipei, in ultimele patru runde a luat un singur punct, ceea ce o arunca pe locul 12, cu 32 de puncte, cu patru mai putine decat ultimul loc de playoff. Fara obiective inalte, modestia acesteia si-a facut aparitia in etapa anterioara, atunci cand cu greu s-a putut implica serios in meciul sustinut contra lui Mansfield, desi a evoluat pe teren propriu, a pierdut cu 1-3, motiv pentru care si golaverajul a devenit unul negativ, avand cu doua goluri mai putine marcate decat cele pe care le-a primit.

Avantajul de a juca pe teren propriu cred ca este un atu important pentru Colchester, echipa care traverseaza o forma foarte buna. Cu trei victorii in ultimele patru etape, astept sa vad ca a meritat acest bilant si sa dispuna la scor de neprezentare de Colchester, o echipa care are o singura victorie in ultimele opt deplasari, meciuri in care a avut adversari mai modesti decat cel de miercuri.

Pronostic ponturi pariuri Colchester vs Stevenage: gazdele castiga, cota 1.70 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal