Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Columbia vs Peru – Copa America

Ponturi pariuri Columbia vs Peru

Ponturi pariuri Columbia vs Peru – Copa America

Confruntarea dintre Columbia si Peru este una programata sa se joace in data de 21 iunie, de la ora 03:00, pe “Estadio Olimpico Pedro Ludovico”, ce conteaza pentru runda a treia din grupele acestei editii de Copa America.

Columbia este favorita acestei infruntari, conform cotelor oferite de casele de pariuri, primind cota 1.67 la Unibet. De partea cealalta, Peru ne poate aduce un castig de sase ori mai mare.

Cotele de la Unibet pentru Columbia vs Peru

Columbia

Este echipa mai buna, din mai multe puncte de vedere, avand la dispozitie in special un lot mai valoros, asa ca nu este o surpriza faptul ca porneste cu prima sansa in aceasta confruntare.

Columbienii nu au impresionat la ultimele doua turnee finale. La mondialul din 2018 s-au oprit in faza optimilor, in timp ce la editia precedenta de Copa America au fost eliminati in sferturi.

La actuala editie de Copa America, “Los Cafeteros” au inceput cu dreptul. In primul meci, acestia s-au impus cu 1-0 in disputa cu Ecuador, urmand apoi o remiza alba in partida cu Venezuela. Au ajuns astfel la patru partide consecutive fara infrangere.

Peru

Este o nationala interesanta, care a progresat in ultimii ani, incepand sa aiba pretentii ceva mai mari. Este insa considerata outsidera, avand in vedere faptul ca infrunta o adversara mai puternica.

La fel ca nationala Columbiei, Peru a jucat la ultimul campionat mondial, insa nu a depasit faza grupelor. A stralucit insa in 2019 la Copa America, acolo unde a ajuns pana in ultimul act, pierzand cu Brazilia.

Cu Brazilia a dat piept si in primul meci de la aceasta editie de Copa America. Aceasta nu a reusit sa produca surpriza, pierzand categoric, cu un neverosimil 4-0. A bifat astfel al cincilea esec in ultimele sase jocuri.

Ponturi pariuri Columbia vs Peru

Din punct de vedere al valorii, Columbia este superioara, fiind de asemenea si intr-o forma mai buna. Cu un succes in aceasta confruntare si-ar asigura prezenta in sferturi, asa ca ne asteptam sa dea totul pe teren. Asadar, vom miza pe un succes al columbienilor, la o cota foarte buna de 1.67 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi pariuri Columbia vs Peru: Columbia castiga -> cota 1.67

CITESTE SI

More in Fotbal