Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Como vs Brescia – Serie B

Ponturi pariuri Como vs Brescia

Ponturi pariuri Como vs Brescia – Serie B

Luni, 29 august 2022, cu incepere de la ora 21:45, pe „Stadio Giuseppe Sinigaglia”, Como si Brescia se intalnesc in epilogul etapei cu numarul 3 din Serie B.

Oaspeti primesc stautul de favoriti in partida de astazi, iar agentiile de pariuri online le atribuie o cota de 2.47 pentru un eventual succes. Avem o cota foarte buna si la goluri, 1.93, pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Como vs Brescia

Ponturi pariuri Como vs Brescia

Como

Clubul din Lombardia este neinvins in primele doua meciuri de campionat, insa fara victorie in momentul de fata, terminand la egalitate ambele jocuri disputate pana acum. In runda precedenta, formatia antrenata de Jack Gatusso, a facut doar 2-2 pe terenul celor de la Pisa. Cu mai multa atentie putea pleca cu toate cele 3 puncte, insa au fost egalati in minutul 89.

Cu cele doua remize obtinute, se afla doar pe pozitia a cincisprezecea in liga secunda italiana. „I Lariani” au avut probleme pe final de meci si in prima etapa cu Cagliari, cand de asemenea, au fost foarte aproape de victorie dar au primit gol la ultima faza a intalnirii si au facut doar 1-1.

Au iesit foarte bine din duelurile jucate in sezonul anterior contra adversarilor de astazi. A fost o victorie foarte frumoasa obtinuta la Brescia, 4-2, iar acasa au dat-o „la pace” si au facut 1-1.

Echipa probabila: Ghidotti; Vignali, Scaglia, Binks, Ioannou; Parigini, Arrigoni, Bellemo, Blanco; Cerri, Mancuso

Brescia

„Al-albastrii” s-au deplasat pe Stadio Benito Stirpe in ultimul meci de campionat. Elevii lui Pep Clotet au avut o evolutie foarte modesa si s-au intors cu mana goala, pierzand de o maniera categorica in fata celor de la Frosinone, scor 3-0.

Situatia lor din clasament este putin mai buna in comparatie cu cea a adversarilor, datorita succesului din debutul stagiunii. Atunci izbuteau sa castige cu nou-promovata Sudtirol, cu 2-0. Ocupa locul 12 in clasament, cu 3 puncte si un golaveraj negativ, -1.

Oaspeti au a treia cea mai scazuta medie de varsta din Serie B, cu 24 de ani si 5 luni, iar lotul lor este evaluat la 22.83 milioane de euro in momentul de fata.

Echipa probabila: Lezzerini; Kracic, Papetti, Adorni, Mangraviti; Bisoli, van de Looi, Ndoj; Bianchi, Moreo, Aye

Ponturi pariuri Como vs Brescia

Avem premisele unui meci echilibrat intre cele doua formatii din Lombardia, care din punct de vedere valoric se afla cam la acelasi nivel. Ma astept la o partida crancena, in care rezultatul va prima pentru cele doua tabere. Un rezultat de egalitate la pauza sau finalul celor 90 de minute, cred ca are sanse foarte mari de izbanda.

Ponturi pariuri Como vs Brescia – Pauza sau Final X–> Cota 1.62

CITESTE SI

More in Alte campionate