Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri – Coreea de Nord – Qatar – Cupa Asiei – 13.01.2019

Qatar - Irak

Coreea de Nord – Qatar este un duel ce conteaza pentru etapa a doua din cadrul Cupei Asiei, ce se va juca pe Sheikh Khalifa International Stadium, cu incepere la ora 13:00.

◘ Coreea de Nord este o nationala care nu spune multe in fotbalul international, in intreaga sa istorie avand doar doua participari la campionatul mondial, luand parte la patru editii de Cupa Asiei, la prima, in 1980, terminand pe locul al patrulea, insa la ultimele trei, in 1992, 2011 si 2015, fiind eliminata inca din grupe. Nationala antrenata de Kim Yong-jun a inceput slab la turneul din acest an, in primul meci dand piept cu Arabia Saudita, in fata careia a pierdut, primind patru goluri, fara sa marcheze vreunul, ajungand astfel la opt goluri primite in precedentele doua partide, avand in vedere faptul ca a pierdut cu acelasi scor si in amicalul cu Bahrain. Odata cu acest esec, nord-coreenii si-au diminuat considerabil sansele la calificarea in optimi, asa ca sunt obligati sa obtina puncte in aceasta disputa pentru a mai spera in continuare.

◘ Qatar este o nationala mai buna, fara indoiala, care, ce-i drept, nu se poate lauda nici ea cu realizari importante la nivel international, fiind fara participare la mondial, urmand sa isi faca debutul in 2022, acolo unde este gazda, in timp ce la Cupa Asiei a jucat de zece ori, insa niciodata nu a trecut de sferturi. Nationala antrenata de Félix Sánchez Bas a avut parte de startul dorit in turneul din Emiratele Arabe Unite, reusind sa o invinga pe Liban cu 2-0, astfel ca poate sa isi asigure prezenta in faza optimilor inca din aceasta seara, avand sanse mari sa o faca.

Coreea de Nord este o nationala modesta, in timp ce Qatar este o echipa mai buna, aflata in crestere, de la care avem asteptari in aceasta partida, de aceea mizam pe faptul ca se va impune si se va califica in optimi.

• Ponturi pariuri Coreea de Nord – Qatar: Qatar castiga -> cota 1.47

More in Fotbal