Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Crawley vs Cheltenham – League Two – 05.01.2019

Sambata, ora 17:00 vine la pachet cu o serie de meciuri din runda cu numarul 27 din League Two, printre care si ponturi pariuri Crawley vs Cheltenham.

Crawley Town a inceput 2019 cum nu se putea mai bine, a reusit ca in chiar prima zi a anului 2019, deoarece a evoluat acasa, contra unui adversar usor de abordat, drept pentru care si scorul a fost unul pe masura, 2-0. Ce e drept, este foarte interesanta evolutia sa, desi are 13 meciuri pierdute din 25, se afla in afara locurilor rosii, ocupand treapta a 17-a, cu 30 de puncte, punand noua lungimi intre ea si Macclesfield. Revenita pe teren propriu este clar ca ii convine de minune, acolo a reusit sa-si treaca in cont 23 dintre puncte si tot acolo au fost putine echipe care au reusit sa-i gaseasca punctele slabe si sa plece cu toate punctele puse in joc.

In tabara cealalta, Cheltenham este o echipa care pana acum nu si-a facut deloc un nume si in ultimele sezoane a tot facult slalom intre Vanarama Conference si League Two. De altfel, pe langa forma de moment acceptabila pentru o formatie din a doua jumatate a clasamentului, nu pot spune ca s-a afirmat cu ceva. Este colega de clasament cu Crawley, se afla pe locul 18, cu 29 de puncte, reusind ca in precedentele sase runde sa stea departe de esec, reusind trei victorii importante, cu cel putin trei goluri inscrise in meci, de ea si de catre adversari, cat si alte trei rezultate de egalitate. Partea buna este ca golurile au fost mai mereu prezente, este genul de echipa care primeste goluri, dar si inscrie.

Asa cum bine am mentionat anterior, Cheltenham este o echipa care nu tine cont ca lasa spatii ce ar putea sa fie speculate de catre adversari, atat timp cat i se permite sa se joace ofensiv. Una peste alta, sunt doua formatii care n-au nevoie de puncte atat de mult cat sa joace inchis, ceea ce ma face sa ma astept la un meci deschis, cum au si fost majoritatea in care cele doua au fost angrenate, de aici si media ridicata de goluri.

Pronostic ponturi pariuri Crawley vs Cheltenham: peste 0.5 goluri in prima repriza, cota 1.44 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal