Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Derby vs Bolton – Championship

Ponturi pariuri Derby vs Bolton: sambata, 13 aprilie 2019, de la ora 17:00, pe “Pride Park” se va disputa Derby vs Bolton, duel din cadrul Championship. Este un meci care face parte din etapa cu numarul 42 din liga secunda a Angliei.

A pierdut prima finala

“Berbecii” vin dupa o noua infrangere. Acestia n-au reusit ca in etapa intermediara sa tina pasul cu Blackburn, echipa pe al carui teren a cedat cu 0-2. A fost prima finala pe care Derby County a pierdut-o, in goana ei de a prinde playoff-ul. Se afla pe locul 8 cu 60 de puncte, cinci mai putine decat Bristol City, echipa care prinde ultimul loc ce o duce in fazele superioare.

Aducerea lui Frank Lampard a avut ca scop promovarea si se pare ca fostul mijlocas englez este la un las de a rata obiectivul. A fost si o alegere indrazneata pentru conducerea de pe “Pride Park”. Pe de alta parte, avantajul de a juca pe terenul propriu exista. Derby in disputele de acasa a reusit ca in ultimele 13 runde sa fie invinsa o singura data, 0-1, cu Millwall.

  • Ikechi Anya, Curtis Davies si Craig Forsyth sunt absenti, ei fiind accidentati.
  • Echipa probabila: Carson – Bogle, Keogh, Tomori, Cole – Holmes, Mount, Johnson – Lawrence, Wagborn, Wilson

Bolton, planuri pentru League One

Deja retrogradata chiar daca matematic mai are sanse, Bolton Wanderers a tot facut slallom intre League One si Championship. Din nou isi face planuri de revenire pe cea de-a doua scena a fotbalului din Anglia. Cred ca infrangerea din etapa trecuta a pus-o la pamant, ea nereusind sa tina pasul cu Boro. Desi a evoluat pe teren propriu, a pierdut cu 0-2 si a ajuns la 25 de infrangeri. Totodata, Bolton este si una dintre echipele cu cele mai slabe defensive.

Atacul a fost unul foarte slab, Wanderers a inscris pana acum 29 de goluri. Prea putine pentru a aduna puncte si ea se afla pe penultimul loc, cu 32 de puncte. Sunt noua lungimi intre ea si Wigan, echipa de deasupra liniei rosii.

  • Yanic Wildschut este absent pe motive medicale.
  • Echipa probabila: Matthews – Olkowski, Wheater, Wilson, Noone – Ameobi, Williams, Connolly, Buckley – Connell – Magennis

Cu toate ca in tur a fost 1-0 pentru Bolton, de data asta cred ca invers vor sta ostilitatile. Derby desi a fost invinsa in etapa trecuta, revine acasa si asta e un plus. A jucat bine pe “Pride Park”, tot acolo este locul unde Bolton n-a castigat de peste 20 de ani, in meciuri din campionat.

Ponturi pariuri Derby vs Bolton: gazdele castiga, cota 1.45 la Unibet

More in Alte campionate