Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Derby vs Middlesbrough – Championship – 01.01.2019

Miercuri, 1 ianuarie, de la ora 17:00, pe “Pride Park” din Derby, se va disputa ponturi pariuri Derby vs Middlesbrough, infruntare din cadrul rundei cu numarul 26.

Derby County este usor favorita la agentiile de pariuri, dar are nevoie sa nu mai faca greselile des intalnite in defensiva si care o obliga sa inscrie foarte multe goluri pentru a le compensa. La fel s-a intamplat si in etapa precedenta, atunci cand schimbarile efectuate de Frank Lampard au avut sorti e izbanda, iar “berbecii” au reusit sa revina ee la 0-2, iar intr-un final sa se impuna cu 4-3, chiar pe terenul lui Norwich, intr-un meci pe care l-a jucat in deplasare. A fost suficient sa castige, profitand si de rezultatele mai putin reusite ale principalelor sale rivale la locul de playoff si in prezent se afla pe locul 6, cu 42 de puncte, patru mai multe decat Birmigham, echipa imediat clasata sub ea.

Evolutia din Middesbrough din ultimele etape nu este deloc una demna a unei echipe care tinde sa promoveze direct. Pentru moment pare greu de realziat acest lucru, este la noua lungimi in spatele liderului, dar se afla pe o pozitie considerata fruntasa, respectiv locul cinci, cu 42 de puncte. Evident, rolul mecurilor de pe teren propriu au o importanta a lor, Middlesbrough a reusit sa ne arate asta si in etapa precedenta, atunci cand din postura de echipa gazda a reusit sa se impuna cu 2-0 in fata celor de la Ipswich, cea mai slaba clasata echipa din Championship. La fel de bine pot spune ca a aratat si in deplasare, unde are doua infrangeri in cele 12 asemenea intalniri.

Cum ambele echipe vin acum dupa victorii obinute intr-un mod spectaculos, fiind si dornice de a-si pastra locurile in playoff, ma astept sa asistam la un joc echilibrat, la fel cum s-a intamplat si in tur, cand scorul final a fost 1-1. De asemenea, in ultimele lor noua mecuri directe am avut un numar de goluri decent, cel putin unul si cel mult trei.

Pronostic ponturi pariuri Derby vs Middlesbrough: sub 2.5 goluri, cota 1.72 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal