Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Dijon vs Amiens – Ligue 1

Ponturi pariuri Dijon vs Amiens: vineri, 12 aprilie, de la ora 20:00, pe “Stade Gaston Gerard” are loc disputa Dijon vs Amiens, un joc din Ligue 1. Este partida a rundei cu numarul 32.

Se multumeste si cu locul de baraj

Reintrata in lupta pentru evitarea retrogradarii, o victorie in meciul de vineri ar valora foarte mult pentru Dijon. Aceasta se afla pe locul 18, cu 24 de puncte, la sapte puncte in spatele primului loc neutru. In etapa trecuta, dupa o serie de meciuri in care mereu a pierdut lejer, a scos un rezultat bun. Mai mult decat atat, a invins-o cu 3-1 pe Lyon, asta in conditiile in care a jucat in deplasare.

In infruntarile de acasa, Dijon este una dintre cele mai slabe echipe. In decursul a 15 intalniri, a strans 12 puncte. A si luat de doua ori mai multe goluri decat a inscris, ceea ce reliefeaza nivelul unei asemenea echipei.

  • Echipa probabila: Runarsson – Chafik, Yambere, Lautoa, Haddadi – Amalfitano, Balmont, Marie – Sliti – Tavares, Jeannot

Amiens are un parcurs bun

In ciuda locului subred din clasament, Amiens este o echipa care de sase etape nu mai pierde in fata nimanui. In runda anterioara a reusit sa o tina-n sah pe St. Etienne, 2-2 terminandu-se acel joc. A fost a patra remiza din acest interval de sase etape, retul de meciuri fiind victorii obtinute jucand acasa.

Aflata pe ocul 17, cu 31 de puncte, sunt sapte lungimi intre ea si adversara ei. Cu o victorie in meciul de vineri cred ca lucrurile se hotarasc intr-o proportie importanta. Desi mai sunt etape bune pana la final, la acest nivel e ceva sa ai zece puncte avans fata de zona rosie. Dincolo de acest lucru, cu atat mai mult cand joaca in deplasare. In aceasta postura, Amiens a castigat in doua din cele cincisprezece intalniri avute. A primit de trei ori mai multe goluri decat a inscris.

  • Echipa probabila: Gurtner – Krafth, Prince. Dibassy, Pieters – Otero, Monconduit, Blin, Mendoza – Konate, Guirassy

Miza importanta ma face sa merg pe un meci cu un deznodamant opus celor din runda anterioara. Dijon si Amiens au nevoie de toate punctele pentru a realiza obiectivul pe care si l-au propus. In aceasta situatie, un nou meci strans cred ca este plauzibil, in detrimentul unuia spectaculos. In tur a fost 1-0 pentru Amiens, fiind a patra partida directa din ultimele cinci in care se dau cel mult doua goluri.

Ponturi pariuri Dijon vs Amiens: sub 2.5 goluri, cota 1.52 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal