Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Dijon vs Monaco – Ligue 1 – 26.01.2019

Sambata, de la ora 21:00, pe “Stade Gaston Gerard” se va disputa meciul Dijon vs Monaco, o partida programata in runda cu numarul 22 din Ligue 1.

Misiune foarte grea pentru Dijon, o echipa care in ultimele runde runde a fost mai mult spectatoare la reactiile avute de catre adversari. In ultimele patru runde a reusit sa obtina un singur punct, ceea ce o impinge spre retrogradare, aflandu-se acum pe pozitia a 18-a, cu 17 puncte, cu doar trei mai multe decat echipa de pe ultimul loc si un punct sub Amiens, prima echipa aflata deasupra ei, pe locurile neutre. In etapa anterioar nu a avut deloc un adversare greu, dar eliminarea prematura a lui Amalfitano, dupa aproape o jumatate de ora de joc, a facut-o pe Dijon sa piarda cu 0-1, meci disputat la Bordeaux, acolo unde a incheiat cu 30% posesiei.

De partea cealalta, Monaco este pe penultima in clasament si continua sa se faca de ras de la o etapa la alta, drept pentru care n-a reusit nici in runda anterioara sa obtina un rezultat pozitiv. Mai mult decat atat, a fost un scor menit sa-i produca rusine fostei campioanei, dat fiind faptul ca a evoluat pe teren propriu si a cedat cu 1-5 in fata lui Strasbourg. Pe de alta parte, monegascii au avut si ei aproximativ aceeasi soara cu a celor de la Dijon, in sensul ca au ramas cu un om mai putin, dar la ei s-a intamplat ca Naldo sa fie eliminat dupa sapte minute de joc. A fost cea de-a 12-a infrangere satgionala, cinci dintre acestea au venit pe teren strain, acolo unde Monaco a reusit sa se puna in randurile castigatoare in alte trei randuri si de doua ori deplasarile sale s-au terminat la egalitate.

Colege de clasament, cu parere de rau, dar Monaco a ajuns sa joace in derby-ul celor mai slabe echipe din acest moment. Valoric vorbind sta mai bine decat Dijon si astept ca acest lucru sa se vada si pe tabela de marcaj, unde Cesc Fabregas&Co. sa aiba primele sanse de a modifica scorul. De asemenea, in tur am avut un meci spectacol, a fost 2-2, drept pentru care Dijon inca n-a reusit sa se impuna in fata monegascilor pana in momentul de fata.

Pronosticul nostru pentru Dijon vs Monaco: X2 pauza / X2 final, cota 1.55 la Betano

CITESTE SI

More in Fotbal