Connect with us

Fotbal

Ponturi pariuri Dijon vs Montpellier – Ligue 1 – 13.01.2019

Duminica, de la ora 18:00, “Stade Gaston Gerard” gazduieste ponturi pariuri Dijon vs Montpellier, infruntare ce face parte din etapa cu numarul 20.

Cu sanse mici de reusita, Dijon incearca marea cu degetul si vrea sa se autodepaseasca pentru a nu lua bataie de trei ori consecutiv si din nou sa se indeparteze de locurile neutre. In prezent este pe locul 18, care in mod normal o duce la barajul de retrogradare/promovare, dar dupa cum se prezinta sunt sanse foarte mici sa iasa de acolo. Marcheaza foarte putin, lucru care s-a vazut in ultimele doua runde, cand a luat bataie de fiecare data fara sa inscrie, a fost 0-2 cu Rennes si 0-3, contra celor de la Saint Etienne, ambele meciuri au avut loc pe teren strain, ea ramanand la doua lungimi in spatele lui Amiens,  dar avantajul ei este ca are doua meciuri mai putine decat parte dintre adversarele sale din lupta pentru evitarea retrogradarii.

Echipa probabila Dijon: Allain- Chafik; Yambere; Lautoa; Haddadi – Abeid; Amalfitano – Chang-Hoon; Said; Sliti – Tavares

Montpellier avea ocazia sa-si consolideze locul ocupat si sa reintre cu sanse la fel de mari in lupta pentru cupele europene, dar nu a fost sa fie si a pierdut cu 0-2 in duelul restant de la Nantes, insa, rezultatul a fost serios influentat dupa ce a evoluat cu un om mai putin timp de 71 de minute. A fost a treia partida consecutiva in care nu reuseste sa obtina victoria si astfel, a parasit zona podiumului, acum aflandu-se pe locul 5, cu 30 de puncte, la trei lungimi in spatele lui Lyon, echipa care se afla pe treapta a treia, insa, are un meci mai putin decat aceasta. De altfel, esecul suferit de Montpellier la inceputul acestei saptamani a fost abia al doilea din toate meciurile din deplasare, acolo unde a aratat de cele mai multe ori ca se poate apara exemplar.

INFO LOT: Gaetan Laborde este suspendat

Echipa probabila Montpellier: Lecomte – Mendes; Hilton; Congre – Aguilar; Skhiri; Tallec; Oyongo – Mollet – Skuletic; Delort

In tur s-a produs surpriza, Dijon s-a impus cu 2-1 jucand la Montpellier, ceea ce a fost a opta partida directa in care s-au dat goluri de ambele parti. Nu as putea spune ca si acum este cazul sa se intample acest lucru, dar avand in vedere ca Montpellier stie sa se apere, cred ca are capacitatea sa respinga toate atacurile adversarilor, suficient cat sa plece cu un punct.

Pronostic ponturi pariuri Dijon vs Montpellier: X2 pauza / X2 final, cota 1.53 la Betano

More in Fotbal