Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Ponturi pariuri Duisburg vs Magdeburg – 2.Bundesliga – 01.03.2019

Vineri, de la ora 19:30, pe “Schauisland-Reisen-Arena” se va disputa Duisurg vs Magdeburg, o partida a rundei cu numarul 24 din Zweite Bundesliga.

Nu este un meci usor pentru Duisburg, o echipa care se afla pe ultimul loc, avand 17 puncte, dar diferenta dintre ea si prima echipa din zona neutra este de cinci lugimi, deci ar putea oricand sa prinda doua meciuri bune si sa anuleze aceasta diferenta. In ultimele trei runde s-a prezentat slab, dar in ciuda acestui lucru a reusit in etapa trecuta sa scoata un punct, totul fiind posibil in urma remizei albe cu Aue, o alta echipa care face parte din jumatatea inferioara. Mai mult decat atat, a fost nevoita sa plateasca un pret mare pentru acel punct, Duisburg a ramas in zece oameni atunci, cu putine minute inainte de final, cand mijlocasul Lukas Frode a luat rosu direct si acesta va absenta in meciul de vineri.

Colega de suferinta cu adversara ei, Magdeburg trece printr-o perioada buna, a reusit in ultimele cinci partide sa se tina departe de zona rosie, ea ocupand acum locul 15, cu 22 de puncte. Mai mult decat atat, nivelul jocului a fost unul superb, a rusit sa obtina trei victorii si doua rezultate de egalitate si mai mult decat atat, in fata unor echipe care pareau mai bine cotate decat ea. In etapa trecuta a condus-o cu 1-0 pe Paderborn, Preissinger a inscris dupa nici un sfert de ora de la fluierul de start, dar cum greselile sunt inerente, a gafat din nou in defensiva si pana la urma meciul s-a terminat egal, 1-1, in fata a peste 20 000 de oameni veniti sa o sustina pe Magdeburg.

2019 este un inceput bun pentru Magdeburg, in cele cinci meciuri care s-au disputat in acest timp sigur a stat departe de esec, bifand trei victorii si doua remize, dar cel mai important lucru este ca a marcat cel putin un gol de fiecare data. Mergand pe aceasta linie si mizand si pe nevoia de victorie a gazdelor, cred ca Duisburg o sa joace mult mai ofensiv decat de obicei, presata fiind de diferenta destul de mare dintre ea si locurile neutru, suficient cat sa vedem din nou cate un gol de fiecare parte, poate asa cum a fost in tur, 3-3.

Pronosticul nostru pentru Duisburg vs Magdeburg: ambele marcheaza, cota 1.73 la Unibet

CITESTE SI

More in Fotbal